Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Имам другар во Италија, редовно доаѓа, ми рече ако сакаме да нарачаме на Интернет и да ја дадеме неговата Италијанска адреса, и да стигнат кај него, и он доаѓа секој месец овде и да ни ги донесе нема да му преставува проблем !

Кој сака нека пише да напраемо некој дил !

P

PatoTheDuck

Гостин
Заслужено шампиони!
Сега не очекува бурно трансфер лето!

М

Мартин`

Гостин
па дај јас и Мартин ќе порачаме плус ќе ви се фане и вас поевтино :)
Имам другар во Италија, редовно доаѓа, ми рече ако сакаме да нарачаме на Интернет и да ја дадеме неговата Италијанска адреса, и да стигнат кај него, и он доаѓа секој месец овде и да ни ги донесе нема да му преставува проблем !

Уште подобра варијанта погоре, инаку не сме само јас и ти туку вкупно 5 засега сме заинтересирани. Засега сме PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8 и Abba.

Член од
19 октомври 2010
Мислења
576
Поени од реакции
344
Алегри изјавил дека не се задоволува само со скудетото, ќе се атакува и во купот. Јас би сакал и по 3ти пат сезонава да го лапнат Шинтерите и тоа ќе биде најслатка победа во финалето... Да им покажеме кој е кој (уствари више си научија) :)

^Capo^

Креативец во движење:)
Член од
18 февруари 2006
Мислења
2.752
Поени од реакции
285

Може и вака...

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
Сакам и јас маичкаааа! :(
ај кажете колку пари ќе испадне, и има некои потесни, помали женски? :) не како дресот само да ми стои во соба да неможам да го носам :)

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550
Некоја друга ако имаш? Да има зелено на неа(теренот) и да нема многу текст, да биде со Пато, Робињо, Ибра, Тиаго Силва, Неста, Рино или Принцот?

Galliani: "The day I sold Kaka I cried. I would do anything for him."

Mike Tyson

Never,never,NEVER GIVE UP!
Член од
20 август 2007
Мислења
2.630
Поени од реакции
156
За мене за маца и за Рики по една маица.:)

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Некоја друга ако имаш? Да има зелено на неа(теренот) и да нема многу текст, да биде со Пато, Робињо, Ибра, Тиаго Силва, Неста, Рино или Принцот?

Galliani: "The day I sold Kaka I cried. I would do anything for him."
Само оваа е слична на таа што ја бараш ти друга неможам да најдам ... :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447

Ама параат ножициве :pos:

Пс. Јас планирам да нарачам Дрес и сега сум у мисла маицата или капчето што ми се свиќа :)

М

Мартин`

Гостин
Сакам и јас маичкаааа! :(
ај кажете колку пари ќе испадне, и има некои потесни, помали женски? :) не како дресот само да ми стои во соба да неможам да го носам :)
Големиот (стандарден) што е за носење ти е 25 евра, ама имаш за помали деца помал дрес (20 евра) па тој можеш да го земеш ако сакаш за во соба :) инаку имаш и шал што пишува Шампиони на Италија 2010/2011

Вој е 20 евра ипак подобро од 25 да го земеш, барем можеш и да го носиш некогаш.

За мене за маца и за Рики по една маица.:)
Не те разбрав ништо, и ти ќе порачуваш или ? :)

Пс. Јас планирам да нарачам Дрес и сега сум у мисла маицата или капчето што ми се свиќа :)
Јас маицата ја зимам 100% значи 25 евра, плус дрес од новите гледам може да се порачуваат што е 75 евра. Севкупно ќе ме фати 100ка ..

Засега сме PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8 и Abba ако има уште некој што ќе порачува нека пише да го планираме, па да го известиме кога ќе порачуваме.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.755

Гатузо ЅВЕР!
Искрено не сакам да си оди од тимов летово.

Kajgana Shop

На врв Bottom