Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .

Сутлијаш

PAZZO PAZZINI
Член од
5 декември 2010
Мислења
2.614
Поени од реакции
1.550

Гатузо ЅВЕР!
Искрено не сакам да си оди од тимов летово.
Колку ли цар Рино значи... Секоја чест!

п.с. се ставиле аватар од емблемот 15 души не можам да ве познаам ебаго :)

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Уште подобра варијанта погоре, инаку не сме само јас и ти туку вкупно 5 засега сме заинтересирани. Засега сме PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8 и Abba.
6 Сте , еве ме и мене само што ја сакам бел дрес од Милан од Боатенг ако може преку на Марли другарот ќе биде супер.Известете ме кога треба да уплатам и ако може да ми ја кажете цената на ШАМПИОНСКАТА МАИЧКА :D

М

Мартин`

Гостин
6 Сте , еве ме и мене само што ја сакам бел дрес од Милан од Боатенг ако може преку на Марли другарот ќе биде супер.Известете ме кога треба да уплатам и ако може да ми ја кажете цената на ШАМПИОНСКАТА МАИЧКА :D
Супер само кај го виде белиот дрес ? или мислиш на оваа маица како што е од 25 евра ?
Ќе те известам кога ќе дојде време да порачуваме.

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Дидак Вила има освоедно поќе трофеи од Пацини :pipi:

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Момци рачунајте ме и мене за маичка...PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba and _Vlatko_ are all IN. :smir:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
За белите маици зборите? Колку пари се и како јас на пример би ви ги дал парите и после како вие би ми ја дале маицата?

P

PatoTheDuck

Гостин
За белите маици зборите? Колку пари се и како јас на пример би ви ги дал парите и после како вие би ми ја дале маицата?
Маицата е 25 евра.

Кога ке се собереме тука у Ск ке собереме пари а вие од др градови што сте ке ги уплатите на некоја сметка.

А ние ке ти ја пратиме по некоја гугутка или врапче :D

Нормално по пошта

_Vlatko_

Rossonero
Член од
2 ноември 2008
Мислења
759
Поени од реакции
45
Луѓе имате некои слики од прославата вчера ама нешто поголеми на пример за на позадина...се утепав барајќи ама нема нигде све се мали

Член од
24 февруари 2010
Мислења
599
Поени од реакции
407
Луѓе рачунајте ме и мене за маичкава.

Инаку ај сите скептици кои не веруваа во Алегри по една задушка да си дадат. Од натпревар во натпревар стануваше се подобар и подобар. Расте чоечево секој ден. Саки, Капело, Анчелоти и сега Алегри. Му посакувам прекрасна иднина во Милан исполнета со успеси и многу трофеи.

kpb

Rossonero
Член од
13 јануари 2011
Мислења
183
Поени од реакции
33
Супер само кај го виде белиот дрес ? или мислиш на оваа маица како што е од 25 евра ?
Ќе те известам кога ќе дојде време да порачуваме.
http://store.acmilan.com/
Мислам на Белиот дрес "Away" на Милан ако нарачувате од тука маичите ... Така да за мене бел дрес и Маичка :D

М

Мартин`

Гостин
Момци рачунајте ме и мене за маичка...PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba and _Vlatko_ are all IN. :smir:
Луѓе рачунајте ме и мене за маичкава.
PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8, Abba, _Vlatko_, Недоделкан, kpb значи овие сме засега. Добро е добро се собравме ..

http://store.acmilan.com/
Мислам на Белиот дрес "Away" на Милан ако нарачувате од тука маичите ... Така да за мене бел дрес и Маичка :D
Белиов дрес е 49 евра црвениот е 75 евра оти вака ова ? не ми е логично воопшто, инаку за црвениот после 15-ти ќе започнат со испорака ко што гледам. Инаку да дадеме уште 2 дена да собирање па после ќе видиме кој што ќе порачува.

+ за дресовите ако сакаш бројка/име се доплаќа 15/20 евра, ти со име ќе зимаш или така ?
Оти белиов не изгледа баш добро без име, уствари и црвениот.

P

PatoTheDuck

Гостин
^
Рачунајте го и Cuore Rossonero за бела маичка :D:D

Се собравме лека полека :)

MILANO SIAMO NOI! CAMPIONI D'ITALIA!

Kajgana Shop

На врв Bottom