- Член од
- 24 декември 2007
- Мислења
- 12.694
- Поени од реакции
- 4.520
^
Јас ке нарачам 3 со уште двајца другари сум.
па дај јас и Мартин ќе порачаме плус ќе ви се фане и вас поевтино
^
Јас ке нарачам 3 со уште двајца другари сум.
па дај јас и Мартин ќе порачаме плус ќе ви се фане и вас поевтино
Уште подобра варијанта погоре, инаку не сме само јас и ти туку вкупно 5 засега сме заинтересирани. Засега сме PatoTheDuck, Мартин` wARMAN69, Дим4е, Super Frankie 8 и Abba.Имам другар во Италија, редовно доаѓа, ми рече ако сакаме да нарачаме на Интернет и да ја дадеме неговата Италијанска адреса, и да стигнат кај него, и он доаѓа секој месец овде и да ни ги донесе нема да му преставува проблем !
Кој сака нека пише да напраемо некој дил !
Може и вака...Имам другар во Италија, редовно доаѓа, ми рече ако сакаме да нарачаме на Интернет и да ја дадеме неговата Италијанска адреса, и да стигнат кај него, и он доаѓа секој месец овде и да ни ги донесе нема да му преставува проблем !
Кој сака нека пише да напраемо некој дил !
Некоја друга ако имаш? Да има зелено на неа(теренот) и да нема многу текст, да биде со Пато, Робињо, Ибра, Тиаго Силва, Неста, Рино или Принцот?
Само оваа е слична на таа што ја бараш ти друга неможам да најдам ...Некоја друга ако имаш? Да има зелено на неа(теренот) и да нема многу текст, да биде со Пато, Робињо, Ибра, Тиаго Силва, Неста, Рино или Принцот?
Galliani: "The day I sold Kaka I cried. I would do anything for him."
Големиот (стандарден) што е за носење ти е 25 евра, ама имаш за помали деца помал дрес (20 евра) па тој можеш да го земеш ако сакаш за во соба инаку имаш и шал што пишува Шампиони на Италија 2010/2011Сакам и јас маичкаааа!
ај кажете колку пари ќе испадне, и има некои потесни, помали женски? не како дресот само да ми стои во соба да неможам да го носам
Не те разбрав ништо, и ти ќе порачуваш или ?За мене за маца и за Рики по една маица.
Јас маицата ја зимам 100% значи 25 евра, плус дрес од новите гледам може да се порачуваат што е 75 евра. Севкупно ќе ме фати 100ка ..Пс. Јас планирам да нарачам Дрес и сега сум у мисла маицата или капчето што ми се свиќа