Спортски web портали во државава

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.765
Поени од реакции
11.754
Искрено,Бале еден Маикон кој е прогласен за најдобар бег го напраи партал што му останало Абате,но се надеваме дека Абате ќе биде многу подготвен ...!!!сенат.
Маикон бил прогласен за најдобар беГ.

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Андре Ayew би сакал да се пресели во Милан, веќе во јануари, според неговиот агент. линк
Пишувајте кирилица, ова де латиница, не бе кирилица, не бе латиница... пишувајте како сакате бе :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Миланезиве отвориле хејтерска група (Џену постираше), се зачленив, посилно од мене е :)
Овој Андон што се истакнува во коментарите во генерација ми беше :pos2:

A NE MIE JASNO ZASO DA SE VREGAME MEGu SEBE... i Tie i nie sme fanovi na milan....koja e poentata od vakvi raboti...tolku li be bitno be koj e glaven?

facepalm

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576

A NE MIE JASNO ZASO DA SE VREGAME MEGu SEBE... i Tie i nie sme fanovi na milan....koja e poentata od vakvi raboti...tolku li be bitno be koj e glaven?

facepalm
Не знам за хејтерскава група дали се нешто поарни со оглед на тоа што претходно биле во тој „тим“, никогаш страната не била добра... останува да видиме :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.621
Поени од реакции
59.450

facepalm
Истава логика ја имаат и мнозинството гласачи во некои држави: е де, што ако прецедникот е глуп, важно ли е тоа :)

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Fan Klubot na milan e vo organizacija za formiranje na ekipa vo mal fudbal " MILAN "
Site zainteresirani treba da bidat na vozrast od 16 do 22 godini i da bidat dobro zapoznaeni so fudbalot . Prvite 20 koi ke pisat vo inbox na ovoj profil ke bidat izvesteni za prviot sobir na ekipata koj ke se odrzi vo skopje. Natprevaruvacite moze da bidat od bilo koj grad http://www.facebook.com/profile.php?id=1403436609
Прв болд ... Боље би било Панчито и отпишаните :vozbud:
Втор болд... Напредуваат со возраста ама админите ќе немаат право на настап
Трет болд... ВРВ!

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Немогуче е бе некој да е толку глуп и да се брука вака. :)

Член од
27 октомври 2008
Мислења
4
Поени од реакции
0
кавадарчанецот се фатил за една грешка..хахаа да се фатам јас за нивниот фан клуб кој има посети од 200 на ден т.е блог мислев и од кои 200 посети 150 се од админите..:Р. Доволно бев јасен..а за ова што е објавено како слика немам што да коментирам ми даде поголема одговорност и стимул за корегирање за грешките и да станеме подобри кон преводот. А за тој што го назначил само ќе речам беше админ каде што е постиран линков ! И кај што дува ветрот таму е ..едно време не дуваше никаде и накаде не беше..

Член од
9 август 2008
Мислења
218
Поени од реакции
109
Панч.. (УФФ!!! :zid:) Малдини им е во одбрана бе, кој ќе се осмели да игра со " MILAN " :pos:

Да не знаете дали Малдини го доби телефончето од Ти-Мобајл? :kesa:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
^ Па кој го сака кога е грд како трета смена? :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
кавадарчанецот се фатил за една грешка..хахаа да се фатам јас за нивниот фан клуб кој има посети од 200 на ден т.е блог мислев и од кои 200 посети 150 се од админите..:Р. Доволно бев јасен..а за ова што е објавено како слика немам што да коментирам ми даде поголема одговорност и стимул за корегирање за грешките и да станеме подобри кон преводот. А за тој што го назначил само ќе речам беше админ каде што е постиран линков ! И кај што дува ветрот таму е ..едно време не дуваше никаде и накаде не беше..
А дали знаеш зошто ви рипна посетеноста во последно време? :Р

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Ако не знае јас ке му кажам.

Драг(не толку) Панчито.

Посетеноста ви рипна затоа што се хумор,затоа што сите ви се смеат.
Затоа што не знаете да преведувате,затоа што се НУБОВИ.

Бољи прекинете со работа на страната или продадете ни ја,го срамите Милан пред цела Македонија.

Kajgana Shop

На врв Bottom