Спортски web портали во државава

• Креатор на темата Креатор на темата ultrasboy
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено,Бале еден Маикон кој е прогласен за најдобар бег го напраи партал што му останало Абате,но се надеваме дека Абате ќе биде многу подготвен ...!!!сенат.
Маикон бил прогласен за најдобар беГ.

Андре Ayew би сакал да се пресели во Милан, веќе во јануари, според неговиот агент. линк
Пишувајте кирилица, ова де латиница, не бе кирилица, не бе латиница... пишувајте како сакате бе :)

Миланезиве отвориле хејтерска група (Џену постираше), се зачленив, посилно од мене е :)

Овој Андон што се истакнува во коментарите во генерација ми беше :pos2:

A NE MIE JASNO ZASO DA SE VREGAME MEGu SEBE... i Tie i nie sme fanovi na milan....koja e poentata od vakvi raboti...tolku li be bitno be koj e glaven?

facepalm

A NE MIE JASNO ZASO DA SE VREGAME MEGu SEBE... i Tie i nie sme fanovi na milan....koja e poentata od vakvi raboti...tolku li be bitno be koj e glaven?

facepalm
Не знам за хејтерскава група дали се нешто поарни со оглед на тоа што претходно биле во тој „тим“, никогаш страната не била добра... останува да видиме :)

Пишувајте кирилица, ова де латиница, не бе кирилица, не бе латиница... пишувајте како сакате бе :)

Заебано им е Ayew да го напишат на кирилица :)

facepalm
Истава логика ја имаат и мнозинството гласачи во некои држави: е де, што ако прецедникот е глуп, важно ли е тоа :)

Fan Klubot na milan e vo organizacija za formiranje na ekipa vo mal fudbal " MILAN "
Site zainteresirani treba da bidat na vozrast od 16 do 22 godini i da bidat dobro zapoznaeni so fudbalot . Prvite 20 koi ke pisat vo inbox na ovoj profil ke bidat izvesteni za prviot sobir na ekipata koj ke se odrzi vo skopje. Natprevaruvacite moze da bidat od bilo koj grad http://www.facebook.com/profile.php?id=1403436609

Прв болд ... Боље би било Панчито и отпишаните :vozbud:
Втор болд... Напредуваат со возраста ама админите ќе немаат право на настап
Трет болд... ВРВ!

кавадарчанецот се фатил за една грешка..хахаа да се фатам јас за нивниот фан клуб кој има посети од 200 на ден т.е блог мислев и од кои 200 посети 150 се од админите..:Р. Доволно бев јасен..а за ова што е објавено како слика немам што да коментирам ми даде поголема одговорност и стимул за корегирање за грешките и да станеме подобри кон преводот. А за тој што го назначил само ќе речам беше админ каде што е постиран линков ! И кај што дува ветрот таму е ..едно време не дуваше никаде и накаде не беше..

Панч.. (УФФ!!! :zid:) Малдини им е во одбрана бе, кој ќе се осмели да игра со " MILAN " :pos:

Да не знаете дали Малдини го доби телефончето од Ти-Мобајл? :kesa:

кавадарчанецот се фатил за една грешка..хахаа да се фатам јас за нивниот фан клуб кој има посети од 200 на ден т.е блог мислев и од кои 200 посети 150 се од админите..:Р. Доволно бев јасен..а за ова што е објавено како слика немам што да коментирам ми даде поголема одговорност и стимул за корегирање за грешките и да станеме подобри кон преводот. А за тој што го назначил само ќе речам беше админ каде што е постиран линков ! И кај што дува ветрот таму е ..едно време не дуваше никаде и накаде не беше..

А дали знаеш зошто ви рипна посетеноста во последно време? :Р

Ако не знае јас ке му кажам.

Драг(не толку) Панчито.

Посетеноста ви рипна затоа што се хумор,затоа што сите ви се смеат.
Затоа што не знаете да преведувате,затоа што се НУБОВИ.

Бољи прекинете со работа на страната или продадете ни ја,го срамите Милан пред цела Македонија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom