Chapstick
Сам свој психолог
Море гугл транслејт море....чуда праит чуда..Море да не се овие 4-то одделение?![]()
ееее син4е секое 4удо за 3 дена...
извињавам се за нумеризација и нелитуритизација,ама что ме зеза
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Море гугл транслејт море....чуда праит чуда..Море да не се овие 4-то одделение?![]()
Гугл Транслејт не им е рамендвете Д во Адио се моментот.
Ама кога ќе прочитам поубаво целава статија е за нигде.
Добро имаат 5-то одделение завршено батињава или..?
Панчито :pos2::pos2:Панче си има уникатен надимак тоа малдини панч... е гола вода... цело лето на секој пост на фејс се потпишуваше како Панчито![]()
Е кај има грешка де, ај кажи кај има.двете Д во Адио се моментот.
Ама кога ќе прочитам поубаво целава статија е за нигде.
Добро имаат 5-то одделение завршено батињава или..?
Викнете го Панчо на форумов, барем да имаме занимација меѓу колата.![]()
Леле, аман, дајте да собереме пари да и купиме една кутија нови тастатури за овие... Вака не се пишуваше ни на времето кога сурфав на 20 години стари тастатури во нет кафето во студентски дом - Кузман
Ех, да беa само тастатурите во прашање лесно ќе беше...Леле, аман, дајте да собереме пари да и купиме една кутија нови тастатури за овие... Вака не се пишуваше ни на времето кога сурфав на 20 години стари тастатури во нет кафето во студентски дом - Кузман![]()
О П Р С Т....тука се бе р и с па макар и к
Миланезиве отвориле хејтерска група (Џену постираше), се зачленив, посилно од мене еФАН КЛУБ НА АЦ МИЛАН 21 натпревар има одиграно Ибрахимович досега за Милан во сите конкуренции и има постигнато 13 гола и 8 асистенции! Во просек тоа би било дека на секој натпревар има дадено или еден гол или една асистенција! Тоа се неверојатни статистики луѓе! ФОРЦА ИБРА, ФИРЦА МИЛАН! Мартин