Спортски web портали во државава

коментатор

Пингвин
Член од
25 февруари 2010
Мислења
3.546
Поени од реакции
9.457
Да доста имаат преземено од goal.com. Изгледа прават само гугл транслејт и толку. Но сепак јас ве читам, можеби не редовно но ја отварам страната. Се чуствува потреба од добар спортски сајт кај нас, само треба малку да се подобрите. Како што констатираа претходно квалитет а не квантитет. 24фудбал мене ми се добри.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.606
Поени од реакции
14.444
24фудбал и спортал се измислени за овие.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Од македонскиве страни читам само на 24фудбал и на спорт страната друго многу тешко..

Член од
16 август 2009
Мислења
2.213
Поени од реакции
1.713
Спорт денес: Погледнете на Бајрам Минхен и ќе дознаете како се управуваат клубовите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Ај дечкото што ги бранеше Спорт денес нека се јави на рапорт и нека ми објасни зашто денес ја пренесоа оваа информација ( дека Спалети рекол дека го превзема Интер ) кога истата сте ја превземале од руски блог, од секторот хумор, односно, тоа беше една сатирична статија која нема никаква врска со вистината, некој рандом блогер си терал на зафрканција уз многу лоша смисла за хумор.

Еве ви го и оригиналниот извор, па само по сликите доле а и онаа математичка формула, дури и да не разбирате руски, требаше да сватите дека ова е шала, ама вие, сериозните, по незнам кој пат се бламирате ...

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.322
Поени од реакции
15.576
Ај дечкото што ги бранеше Спорт денес нека се јави на рапорт и нека ми објасни зашто денес ја пренесоа оваа информација ( дека Спалети рекол дека го превзема Интер ) кога истата сте ја превземале од руски блог, од секторот хумор, односно, тоа беше една сатирична статија која нема никаква врска со вистината, некој рандом блогер си терал на зафрканција уз многу лоша смисла за хумор.

Еве ви го и оригиналниот извор, па само по сликите доле а и онаа математичка формула, дури и да не разбирате руски, требаше да сватите дека ова е шала, ама вие, сериозните, по незнам кој пат се бламирате ...
Не не не не, не е можно ова да го превеле, зашто не го пишале и ова:
Why did you leave then?
- You know, I'm not going anywhere.
Good health, Signor Luciano.
Do you really go to Inter?
- Salute kardialle.
Unfortunately, it's true.
(гугл транслејт)...

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480

За твоја информација јас не ја пишував оваа вест, еден од моите колеги од редакцијата ја има пишано истата. Не можам да ти пратам по пп од каде е информацијата...кажи ми каде сакаш да ти пратам.

Член од
18 мај 2008
Мислења
945
Поени од реакции
1.196

За твоја информација јас не ја пишував оваа вест, еден од моите колеги од редакцијата ја има пишано истата. Не можам да ти пратам по пп од каде е информацијата...кажи ми каде сакаш да ти пратам.
Еве и од мене добронамерна критика,ако веста ја пишувал твој колега тогаш останатите можете да ја проверите дали има грешка и сл.
Спалети: Јас го преземам Интер

Кажи ми каде е грешката во насловот на статијата?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.736
Поени од реакции
9.480
Еве и од мене добронамерна критика,ако веста ја пишувал твој колега тогаш останатите можете да ја проверите дали има грешка и сл.
Спалети: Јас го преземам Интер

Кажи ми каде е грешката во насловот на статијата?
Денес не бев во можност цел ден да бидам онлајн и не ја воочив грешката сега кога дојдов. Добро знам каде е грешката во статијата. Благодарам за добронамерните критки :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Aбре не е вистина, тргајте ја од сајт и не се бламирајте, наведено е во вашиот текст од каде е статијата, затоа и ти дадов линк од целата, САТИРИЧНА е, се заебавал тој што ја пишувал, ова ко да превземате Калчо Комеди од goal.com, или првоаприлски статии од истата страна, е таков е тој текст од рускиот сајт. Незнам како на друг начин да ти доловам дека ова врска нема.
Затоа, еве ти еден добронамерен совет, тргајте ваква лага, зашто ги лажете вашите читатели а многумина гледам низ нетов паднаа на оваа лага.
Планирав на fcinter.com.mk да напишам да не паѓаат на вакви глупости кои се засновани на комична статија, на заебанција али еве, и тебе сега ти пишувам, издејствувај таму и нека ја тргнат оваа статија а уз пут можете и да се извините на вашите читатели дека истата е ГРЕШКА, ако веќе сте професионаци нели, бидејќи ова е Се само не професионализам, ко извор да се користи комедија.

Едит: Еве уште еднаш за вашата лага, али ај, нека ви е, сега ваљда свативте колку глупо изгледавте со тоа '' бомбастично '' инфо превземено од блог на човек кој терал на хумор ...

Kajgana Shop

На врв Bottom