А надвор сонце пече, 10 степени е денес. Идеално за отварањето.![]()
во скопје, денес нај високата температура беше 1 степен. а кај борис трајковски РЕДОВНО ДУВА ВЕТЕР, па да те видам иди таму и чекај т.е. “уживај“ во отворањето на патеката...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А надвор сонце пече, 10 степени е денес. Идеално за отварањето.![]()
Само што во волково више нема стазаЕ не се нормални 300 денари 5 минути... боље тогаш у волково ке идам и на поубава стаза ке возиш и поевтино
Само што во волково више нема стаза
аман бе ? нели таа беше најпрофи , и у парк не работи.. ( а и тапа е ) и сеа само оваа е на располагање ?
5 минути...300 денари?...4 литра бензин...30км ќе поминам со Фиатот бе...пола саат возењеНормални се овие ?
) (море компарација од моја страна
) )
Имаш уште доста за симињање јас на прво возење извозев 43.300 ама 10 круга возев и не е 500 туку 450 гратис еден круг ти даваатЈас бев денес бев првпат пошо нели имаше бесплатно возење
Се мереше време и извозев за 48.275 првпат ја возам па така да не е лошо ама моожев и боље. Третиот круг го извозев под 47 сигурно ама не се броеше
Стазата нема долги правци ко у волково. Мене ми се допадна ама круг е 50 денари
Ако пресметаме 10 круга за 500 денари ке ти се фати нешто повеке од 8 минути ако возиш круг по 50 секунди еве. Во Волково 500 денари беше 15 минути.