Отварање на картинг патека во Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Duffy Duck
  • Време на започнување Време на започнување
Не ти се сигурни информациите!

Прво картинзите се 200 кубика, второ цената сеуште не се знае!
Сигурни се а за цена кој сака нека иде во Борис кај чуварот што се изнајмува салата или нека влезе во делот за пинг понг или куглање прашај било кој ќе ти потврди..А за картинзите не знам можно е и да се 200...али ти гарантирам дека цената е таа.

сака ли некој да купи картинзи? имам едно пријателче ги продава неколку комада... ке пишам и цена ако некој е заинтересиран...

250 денари за 10 минути е џабе, премногу џабе.
Одлично ако е навистина таа цената, ама не верувам.

ја таман мислев дека ICE RACING отварање ке имаме ама ништо :)

Со кој памет само мислеа да отворат картинг патека на отворено во декември? :)

Не зезај,тоа е капитална инвестиција,голем кеш се врти таму :-)

(мислиш имаат памет тие што го отвараат:) :pos2:

Иначе,ако картинзите се 200кубика,неверувам да е 250ден 10мин... тоа би било џабе :-)

Со кој памет само мислеа да отворат картинг патека на отворено во декември? :)

Супер идеа бе. Ќе се врти муабет цела зима дека има картинг патека и коа ќе пркне првото сонце во април сите на ред за 250 денари 10 минути возење.

После на ред доаѓа македонскиот бизнис сенс (а.к.а њух) ќе ги лупнат цените 500 денари 2 круга :) и воала...фирмата ќе пропадни за 2-3 месеци.

Тада....sounds familiar?

200 kubika??? ako se dvotakni masincinjata toa e bajagi ke ima opasni izletuvanja na patekata :)) A za koga e prezakazano otvaranjeto inace se znae???

ne e 250 denari....300denari 5 minuti, 500denari 10 minuti a otvaranjeto ne se znae koga ke bide

300 денари...5 минути..и не е така малку, ама не е ни многу.

Отворањето ќе биде...април!

Него, не знам зошто нема затворена картинг патека, макар нека биде шатор. Што има везе.

STREATHAM-INDOOR-GOKARTING-TRACK-HOLWER-HAIRPIN.jpg

Браво одлично,што повеќе вакви работи у Скопјево толку поубаво..Пошто досадно стана веќе нема што да се праи мајкеми.

Во скопјево има 3 картинг патеки (вклучувајќи ја и оваа) за кои јас знам. Што со другите градови? Дајте бе ...ми скурчи. Никаков развој на авто-мото спорт немаме.

Една мочан автодром немаме жими тој во Кичево. Срамота!...

Трај ...од Велес ако не е вој Доминик со комбенцето да ги носи за трки и на трки нема да одат...стварно тапа е

Во скопјево има 3 картинг патеки (вклучувајќи ја и оваа) за кои јас знам. Што со другите градови? Дајте бе ...ми скурчи. Никаков развој на авто-мото спорт немаме.

Една мочан автодром немаме жими тој во Кичево. Срамота!...
Кој три? Таа во парк според мене не е кратинг патека тоа е глупа играчка. Волково незнам од кои причини не работи незнам кај ги најде три. Моментално ни една нема сеа ке видиме со ова што ке биде, имам информации од прва рака дека патеката била многу брза :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom