Пушти ми број по ПП, би ти бил благодарен . Излеа на форумов имат појќе виртуелни фудбалери на кој шо фудбалов ги асоцират на телевизор и фотеља, отколку некој шо уствари играт...Јас играм во сала Расадник 2 пати неделно. Саат е 1500 денари, и е супер за играње. Ако сакаш пиши ми ПП да ти дадам број од човекот што изнајмува, да се договорите за термин и сл.
Done. Иначе заборавив прееска да спомнам, играм и во сала Партизан во вторник, ама таму не сум организатор, и не можам да ти помогнам околу договарање.Пушти ми број по ПП, би ти бил благодарен . Излеа на форумов имат појќе виртуелни фудбалери на кој шо фудбалов ги асоцират на телевизор и фотеља, отколку некој шо уствари играт...
Вчера играв таму, 2000 денари е, најскапо во Скопјево.има еден балон кај Кочо Рацин основното на Водно што е пред година-две е отворен немам играно ама на минување колку што гледам полно е сигурно е добар
имаш игралиште и во капиштец карши беверли супер е тоа имам играно само стално е полно за место малце потешко
Кај Кочо цените се 1800 (за 10 играчи),2000(за 12 ) така нешто ),ама не за саат,туку 50 минути ) ама теренот е супер ) со мерак да играш )има еден балон кај Кочо Рацин основното на Водно што е пред година-две е отворен немам играно ама на минување колку што гледам полно е сигурно е добар
имаш игралиште и во капиштец карши беверли супер е тоа имам играно само стално е полно за место малце потешко
Сала М.А.Ченто во Маџари 1000 денари од час,а тамо една женичка вистински диктатор(од кујна дирекно во сала)не знае што е топка а треба термини да распределува катастрофа.А и мала е платата па нешто плус за женичката..ха ха хаКако што гледам досега најевтино е во Кавадарци. Во салата Партизан е 300 денари од час, а вечерта е 400 денари. Додека во салата Јасмин, најубава сала после Борис, е 600 денари сосе користење на туш.