Спортски сали и други објекти за играње фудбал во Скопје?

Член од
17 ноември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
Јас играм во сала Расадник 2 пати неделно. Саат е 1500 денари, и е супер за играње. Ако сакаш пиши ми ПП да ти дадам број од човекот што изнајмува, да се договорите за термин и сл.
druze aj nekako i na mene da mi go dades brojot

Член од
23 август 2010
Мислења
39.488
Поени од реакции
114.478
11 октомври- кај Железничка, Браќа Рибар- кај Билна Апетка, карши Кјуби, во Чаир има еден балон не ми текнува како се викаше, во Ѓорче исто мислам дека има балон, во Стајковци има балон. Сеа зависи од кој дел на Скопје си, ако си од Карпош 3/4, сигурно нема у Стајковци да играш. :D Јас играм во браќа Рибар, плаќаме 1800 денари, по 900 од екипа му доаѓа или 180 по човек бидејќи голманите не плаќаат. Беше 150 до пред недела дена ама сега дека греење пуштија го качија на 180.

Член од
17 ноември 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
11 октомври- кај Железничка, Браќа Рибар- кај Билна Апетка, карши Кјуби, во Чаир има еден балон не ми текнува како се викаше, во Ѓорче исто мислам дека има балон, во Стајковци има балон. Сеа зависи од кој дел на Скопје си, ако си од Карпош 3/4, сигурно нема у Стајковци да играш. :D Јас играм во браќа Рибар, плаќаме 1800 денари, по 900 од екипа му доаѓа или 180 по човек бидејќи голманите не плаќаат. Беше 150 до пред недела дена ама сега дека греење пуштија го качија на 180.
a druze znaes li nekoja sala sto se moze da se igra mal fudbal?

Kajgana Shop

На врв Bottom