Facebook vs Google+ vs Twitter

• Креатор на темата Креатор на темата Boom Boom Ciao
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
20 ноември 2010
Мислења
738
Поени од реакции
750
Фејсбук (Facebook) е мрежно место кое служи како услуга за друштвено вмрежување со слободен пристап која функционира и е приватна сопственост на корпорацијата Facebook Inc, во момнетов има повеќе од 300.000.000 корисници. Но во последно време се повејќе е актуелен и Twiter кој неодамна надмина 145.000.000 корисници. Според вас која социјална мрежа е подобра?

Најпаметно ниту едното ниту другото доста времее одземаат, али ај ќе кажам Facebook моментално е подобра барем тоа е моето мислење.

Твитер не користам,по ми е деблилен некако,ќе кажам фејс,мада и он многу ми е скурчен у последно време :)

Фејсбук е најдобро нешто, само да имаше некаковси филтер за идиоти, па да ги снема 90% од корисниците, со нив и квизовите, групите и сл.

Фејсбук, но не би рекол дека е најдобаро нешто, има многу моронски групи, многу моронски квизови, четот е заникаде. Но, мора и такви да постојат. Останатото е супер. Оценка 8/10

Да немаш во ова време фејзбук и твитер ти си или будала или тераш инает на сите други. Користам и фејзбук и твитер, бидејќи фејзбукот ми е онака само колку да го имам и да сум во тек со моето подалечно друштво на твитер губам доста време.

Ај за фејсбук нека биде, ако морам да се изјаснам.
:nenene:Инаку , ниту фејсбук ниту твитер.
Кајгана си користам!!!!:helou:

^ Точно така. Некој мал период ми беше занимација, ставав демек слики, глупости. Сега чисто колку да стапам во контакт со пријатели, и блиски и далечни, и да сум во тек со случувањата.

Користам и фејсбук, и од скоро твитер.

Едит: она Точното се однесува на Џои, си ме преварил со постирање :)

porano koristev prijateli.com.mk , ali sea trgnav po umot na narodov i se registrirav na Facebook :)

Не сфаќам шо функција има Твитерот, баш ко за амерички идиоти ми е праен, нема функција.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom