Makaveli_Gunner
The_Motherfucker*
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 274
не биди смешен што има прикажано денилсон па да ни фали првиот што ке си оди летово
ovoj covek fali i te kako!!!
WENGER OUTT!!!
не биди смешен што има прикажано денилсон па да ни фали првиот што ке си оди летово
ovoj covek fali i te kako!!!
WENGER OUTT!!!
brat daj izvadi i nekoj datum koa ke bide kraj na svetot =))))arsesavin
He was being sarcastic.не биди смешен што има прикажано денилсон па да ни фали првиот што ке си оди летово
Свака част.... Немам зборој, за толку глупо мислење... Мислев дека само идиотот кој што го цитираше е таков во мозокот, но имало уште некој кој што „мисли“ како него...Досега никогаш не сум ги цитирал твоите мислења, а гледам дека другиве од фан клубов те брукаа и ти викаа дека не си у право, ама јас мислам дека многу пати беше во право, ама имаше и некои испади и претерани работи, ама конкретно ова мислење според мене ти е точно, може некој пак нема да се сложи, ама така е, вака веке не иде, ако и ова лето Венгер купи само еден до двајца играчи за 10-15 милиони, а ги продаде Фабрегас,Аршавин,Росицки,Шамак тогаш ништо не правиме, само пак може да се бориме за 3 МЕСТО, А ТИТУЛАТА научна фантастика, ама секоја фантастика после некое време се остварува па искрено се надевам дека и тоа време ке дојде да се задржи целиот ПРВ состав (без Алмуниа,Скилачи,Денилсон) и плус да се купат уште минимум три искусни и јаки Фудбалери, е дури тогаш ке има НАДЕЖ, а до тогаш само ке викаме, судиите, стативите,повреди...
Овој пораз сосема без нервоза го примив...
Што да кажам, тимот се бореше за опстанок, јасно ми беше... Идиотски беше како го почнаа нашите натпреварот... потоа морам а и смеам да забележам за она најмладион судија што уште декати се гледа дека ќе ни крати поени да земе гром сунет да му направи на сред терен... чист пенал , и плус првиот погодок на РвП ако топката се одби од нивниот играч, што не го забележав доволно добро, тогаш е чист погодок, а вториот на Чамак немаше НИКАКВА опструкција , и коментаторите што ги имав на линкот/стримот 5 минути се чудеа за што ли свиреше ...
Можеби, се е резултат на ужасната игра наша, можеби Скилачи беше во тимот и 2 пати Бент му побегна, можеби и Венгер веќе е виновен за сето ова, но да се исклучи судијава од овој меч и потребата Астон Вила да искочи како победник ... за таков клуб со реноме да не се спушти на ниво на Њукасл пред некоја сезона... несмее!
И уште едно, не плукајте сите по тимот, сите биле ужас, сите до еден/два само добри а.у. ... потоа по 3 поста да велите дека цел тим треба да се зачува само 2/3ца да се продадат... сте за целосен ремонт или за што... не сте јасни , не се изразувате доволно јасно.
Јас што сакам е : СКИЛАЧИ и уште 3/4 играчи како што се Алмунија, Аршавин, можеби иако овие не сакам да заминат многу, многу но Бентнер, Росицки и Денилсон, да се продадат а во случај може и Фабрегас, со сите тие играчи заминати, и сите тие преку 100 000 000 земени, имаме отворен трансфер период само за нас и Реал Мадрид со оглед на ФИФА новите правила, со тоа имаме можност за одлично засилување во шпицот ( замена за вториот наш шпиц - Бени.) , одличен дефанзивец ( со што повредите на Џуру и Вермален не ќе не јадат како секоја година ) , и за средниот ред може некој по млад , со оглед дека Волкот, Насри, Вилшер , Сонг, Ремзи, Диаби.... и секако Мијачи и Ленсбури ќе го држат својот статус, со дополнување на Денилсон и другите младинци кои ќе продолжат ...
coolHe was being sarcastic.
Доброутро...http://www.gladijatori.com/статии-за-спортот/walcott-љубоморен-на-својата-сестра_a464.html
Една вест што мислам дека би ве интересирала, малку шеговитост во овој прилично напнат период...
Нашиот најбрз фудбалер, има сестра боди-билдерка, која што го подучува својот 5 години помлад брат, како да вежба за своите мускули, а тој и љубомори за нејзините! хахахаха
Све има изговор... да му ебам мајката треба сеа да каже дека не не бива и да брка мајмуните...The fans want to win football games. They will not check how much money we spend, they want to win football games. When we don’t, they are not happy and that is completely normal. We will try to strengthen our team, of course, but the best way to keep our fans happy is to win the games. - Arsene Wenger, after the game with Aston Villa
Не го бранам Венгер но таа политика на водење ја прави управата, затоа пишувам почесто долу управа али кој свати свати кој не.....Све има изговор... да му ебам мајката треба сеа да каже дека не не бива и да брка мајмуните...
Немало пари вака така а од идна сезона ќе имаме најскапа сезонска карта ВО СВЕТ!!!
Да не се лажеме првичната желба на Арсенал е да прави пари не да освојува титули, све додека не се смени тоа ќе си останеме со курот во раце секоја и секоја година... Да се разбереме против трошење пари како Сити сум меѓутоа сум за трошење многу повеќе од тоа што ние го правиме...
Хехехе добра логика, но како што знам во квалификациите не се зима кеш, а може и грешка сум.....Не го бранам Венгер но таа политика на водење ја прави управата, затоа пишувам почесто долу управа али кој свати свати кој не.....
Само ме интересира дали ќе земеме плус пари што ќе се играат тиа 2 натпревари за квалификации. Нели секој меч носи пари секој гол итн....
Хехехе добра логика, но како што знам во квалификациите не се зима кеш, а може и грешка сум.....
Не се зима кеш, одлучиле играчите на Арсенал по едно лепиње да им даат со љуто и кромидче.Не знам точно затоа прашав. баш ме интересира тоа.