Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Оф:Еј гледам некој ме барал тука ?! Или само така прочитав.. Еве да дадам и јас кај сум, шо сум, за секој случај... Секој ден од 12 30 до 14 00, Широк Сокак, и 22 00 до 00 00... Петок, Сабота - 00 00, до 04 00 - Позитив... Повелете ако треба нешто ! :) :pos2:

Он: Свака част за иницијативата, каква таква на навивачите.. Конечно, од мирни театарски претстави ми се слоши на трибини... Браво ! :)

Trebase i porano i vo pogolem broj, na pola sezona da ne im odese nikoj na utakmici i toa nekolku natprevari po red.

http://www.mirrorfootball.co.uk/new...ts-striker-Hector-Bellerin-article737057.html
На овој дефинитивно памет не му доаѓа, пак ќе си купуе дечиња!

Можеби ќе делувам многу негативно ама некоако посакувам да не влеземе ни во Лига на шампиони. Прво што не сме заслужиле, а второ што ми се чини дека А.В. ќе купи само еден добар играч (релативна ствар тоа добар нели) а другото пак некои дечиња од градинка ќе собере.

Ако Венгер не купе 2-3 играчи шо се класа, јас наредна сезона Арсенал не го гледам.

треба да имаме поголема реализација, помош од судии никако ( но тоа што е наше нека биди наше - не да не толчат ) поништени голови сигурно имаме највеќе од сите тимови во Европа, нашиве играчи се мета на обиди за убиства - притоа кркаат црвени, комплетно од сите играчи дмц во посилниве тимови во епл нашиот е најнезаштитен на вториот фаул веќе е опоменет... далеку од памет дека ни требаат играчи - еве ова со сами е одлична вест, камо и со бејнс да е така, самба добар избор е малиов :pos: патем мотиватор е огромен - тоа во нашиот тим е ко табу можеби само РвП -

а дека нема да го гледаш ... се сомневам - ќе ги гледаш и подготовките - така само кажуваш сега

форза Арсенал !!

И пак Тити дасде гол, стварно е машина човеков. Дај бе некоа го вратат назад!

--- надополнето ---

Најновиот талент на А.В.! Се водат пеговори

http://www.mirrorfootball.co.uk/new...ts-striker-Hector-Bellerin-article737057.html
Сигурно истиов пост ќе го напишеше пред неколку години кога го купивме Фабрегас?
Можеби младиов напаѓач е новиот Анри, можеби не е, млад е, евтин, што можеме да загубиме?

И преку таквото сте ми со критикување на Венгер.
Сакате титули по секоја цена? Навивајте за Манчестер и гледајте го најгрдиот фудбал. Или навивајте за Барса и дремете додека Алвеш, Валдес и Пике си подаваат пола саат.

Јас верувам дека Венгер ќе направи паметни и корисни трансфери летово и верувам дека ако немаме некоја посериозна повреда (ех што би било да не се повредеше Вермален), следната сезона ќе освоиме барем една титула.

Сигурно истиов пост ќе го напишеше пред неколку години кога го купивме Фабрегас?
Можеби младиов напаѓач е новиот Анри, можеби не е, млад е, евтин, што можеме да загубиме?

Се слагам дека пред неколку години немаше да го напишам ова, но да не се лажеме од тогаш се сменија многу работи и сега ни се потребни искусни играчи.

И преку таквото сте ми со критикување на Венгер.
Сакате титули по секоја цена? Навивајте за Манчестер и гледајте го најгрдиот фудбал. Или навивајте за Барса и дремете додека Алвеш, Валдес и Пике си подаваат пола саат.

Брат ти да не гледаш некој друг тим ,а не арсенал.Сезонава и минатите ништо не играме.....или играме ко да не играме... :)

--- надополнето ---

[/COLOR]Најновиот талент на А.В.! Се водат пеговори

ако не се лажам ВВВ-Венло го купија малово 15 годишен договор му дадоа,читав некаде на гоал.ком беше мислам

Можеби ќе делувам многу негативно ама некоако посакувам да не влеземе ни во Лига на шампиони. Прво што не сме заслужиле, а второ што ми се чини дека А.В. ќе купи само еден добар играч (релативна ствар тоа добар нели) а другото пак некои дечиња од градинка ќе собере.
Да не се купуваа вакви 15/16 годишни играчи... Волкот, Цеск, Насри, Вилшер, Ремзи, Фримен... односно целиот прв тим скоро... со мали -постари исклучоци не ќе го гледаше !
Затоа, сите сме за да се купат 2/3 супер засилувања но во никој случај да не се остави без вакви млади засилувања... и сум во секој случај за да се купат неколку повторно како и секоја сезона :smir:

Според мене, некој добар класа напаѓач ви било најдобар потег, со оглед дека Ван Перси често се повредува, а соодветна замена и баш нема.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom