Makaveli_Gunner
The_Motherfucker*
- Член од
- 4 февруари 2011
- Мислења
- 647
- Поени од реакции
- 274
СРАМОТА!!!!:kesa:
Кур мој ќе ги гледам. Според мене, Венгер нека се пакува уште сеа пошто неможам да му ги гледам више 6 год. тие дебилните фаци..
Извинете што упагам вака во фан клуб на Арсенал но не ми е јасно зошто го окривувате Арсен Венгер?Што е тој виновен што вашите играчи не се бораат на терен?Браво сега неможеме ништо да освоиме па така да сакам се порази и побуна на навивачи да си оди венгер!!!!!
Тој си ја врши својата работа многу добро!Извинете што упагам вака во фан клуб на Арсенал но не ми е јасно зошто го окривувате Арсен Венгер?Што е тој виновен што вашите играчи не се бораат на терен?
Тој си ја врши својата работа а на играчите е како ке изиграат на теренот.
Извини вака што те цитирам,ама можеш слободно да одиш по ѓаволите.Извинете што упагам вака во фан клуб на Арсенал но не ми е јасно зошто го окривувате Арсен Венгер?Што е тој виновен што вашите играчи не се бораат на терен?
:nenene:Која ќе е изјавата после натпреварот на Венгер ?
100 евра ставам дека ќе го каже ова.
Wenger: Mathematically we are still in it.We will give everything until the end.
Еве да бидам малку подобар од другите , би те запрашал, кој треба да ги натера играчите да се борат на терен ако не тренерот? Само тоа одговори ми го, доволно е.Извинете што упагам вака во фан клуб на Арсенал но не ми е јасно зошто го окривувате Арсен Венгер?Што е тој виновен што вашите играчи не се бораат на терен?
Kако и да е,нивно е како ке изиграат.Можеби не го знаеш тој податок,кога дојде Фергусон на почеток не освои ниту еден трофеј,имаше слаби резултати,па момент на одлука беше натпреварот со Абердин кој беше да се биде или не.Одкога победи се средија работите иако му се закануваше отказ.Тој си ја врши својата работа многу добро!
Веќе 6 години!
Полека не се возбудувај веднаш само прашав,не е тоа никаков спам.Извини вака што те цитирам,ама можеш слободно да одиш по ѓаволите.
Што се замараш што мислиме ние,не сакаме спамери во фан клубот.
Благодарам.
Точно,тренерот е тој кој треба да ги мотивира.Ако имаат мотивација подоцна е на нив како ке иазиграат на теренот.Еве да бидам малку подобар од другите , би те запрашал, кој треба да ги натера играчите да се борат на терен ако не тренерот? Само тоа одговори ми го, доволно е.
Се придружувам...Ја користам оваа прилика да им ебам матер на сите играчи,тренери,менаџери,акционери <3 .
Благодарам.
Пријателе ако мозокот не функционира - телото откажува!Точно,тренерот е тој кој треба да ги мотивира.Ако имаат мотивација подоцна е на нив како ке иазиграат на теренот.