Фан Клуб: Арсенал

Член од
19 јули 2010
Мислења
250
Поени од реакции
4
Браво сега неможеме ништо да освоиме па така да сакам се порази и побуна на навивачи да си оди венгер!!!!!

D

D_NazGUL

Гостин
Му благодарам на А.В. што ми го усра и роденденот и велигденов и му посакувам се најубаво во наредната сезона со песната: Hit the road Jack!!!
На нашите самобендисани играчи им посакувам да си кажат отворено кој каде сака да се продаде, кој што сакал да биде кога ќе порасне, а чичо ќе им купи на сите по еден сет Лего коцки да си редат зашто за друго не ги бидуе.

ЗАКЛУЧОК: Цел Арсенал на продажба!

п.с. немој некој среќа пак да ми спомнал

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Самите се решивме....Насри прокоцка чиста шанса.....И да ова беше најлошиот натпревар на Џуру сезонава, ептен го погоди моментот.....Секој чест за Шчезни типчево ќе биде голманиште.....
Ќе остане и мистерија, зошто свирна пенал судијата....
Дечки не си го распипувајте празников, јас одамна веќе се помирив дека тешко сезонава нешто....Поздрав до сите....

П.С. Голем кикс на А.В. за измената на Вилшир, па да не речам и на Волкот.....

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Сепак добра реакција на Венгер со вистнските замени во вистинско време. Не сум саркастичен. :)

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Која ќе е изјавата после натпреварот на Венгер ?
100 евра ставам дека ќе го каже ова.
Wenger: Mathematically we are still in it.We will give everything until the end.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Кур мој ќе ги гледам. Според мене, Венгер нека се пакува уште сеа пошто неможам да му ги гледам више 6 год. тие дебилните фаци..
Браво сега неможеме ништо да освоиме па така да сакам се порази и побуна на навивачи да си оди венгер!!!!!
Извинете што упагам вака во фан клуб на Арсенал но не ми е јасно зошто го окривувате Арсен Венгер?Што е тој виновен што вашите играчи не се бораат на терен?
Тој си ја врши својата работа а на играчите е како ке изиграат на теренот.:toe:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
КРВТА ДА ИМ ЕБАМ НА ВЕНГЕР И НА СИТЕ 10 ДУШИ КОИ ИГРАА!!!
НА ВИЛШЕР СИТЕ МОЖАТ ДА МУ ГО ПОПУШАТ ФИНО ЛЕПО ЖАЛ МИ Е ЗА ДЕТЕТО!
Таа филозофија на Wanker може у газ да си ја стаи пичка му мајчина!
Оној Арсенал кој е познат по убавиот фудбал веќе го нема! Овие мрцини сеа што ни се влечат по теренот се едни пички изебени кои немаат муда да се спротивстават на еден Болтон!
Фабрегас да си оди, неќам да го видам пред моите очи, исто и Клиши! Нека си одат!
Kаде е Волкот?!?!?!!?1
Го гледавте?
Ни еден асален пас не направи!!!!
Ништо!!!!
СВЕ ДА ИМ ЕБАМ!!!
Едино го сакам Вилшер и Ван Перси.
На сите други на мајка и впичка.
час.

--- надополнето ---

Извинете што упагам вака во фан клуб на Арсенал но не ми е јасно зошто го окривувате Арсен Венгер?Што е тој виновен што вашите играчи не се бораат на терен?
Тој си ја врши својата работа многу добро!
Веќе 6 години!

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Извини вака што те цитирам,ама можеш слободно да одиш по ѓаволите.
Што се замараш што мислиме ние,не сакаме спамери во фан клубот.
Благодарам.

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Мигот... погодокот е примен... реакциите гневно разочарани и тажни на Шчезни и Венгер говореа единствено кои им стало до мечов нај!
Покрај се што реков по оној мизерен 4-4 меч со Њукасл..дека нема да ме брига до толку .... се насолзија очите... неможе и во најлошо светло тимот да не се осеќа и чувствува во секој миг, жал ми е, патиме вака 6 сезони по ред... што треба? Ајде Кроенке приморај ремонт на некој начин!
РвП како и секогаш се трудеше... 7 гостински погодоци во 7 гостински натпревари...рекорд во премиер лигата постави ... но тој не е цел тим!
Другите лежерно и ужас.
За лошо судење, имаше...но тоа не го реши мечот видовме сите...

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Која ќе е изјавата после натпреварот на Венгер ?
100 евра ставам дека ќе го каже ова.
Wenger: Mathematically we are still in it.We will give everything until the end.
:nenene:
Венгер:Па и трето место не е така лошо.За нареднота сезона ќе купиме некој играч од 5 милиони и можеби ќе имаме шанси,за 2-ро место

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Еве да бидам малку подобар од другите :), би те запрашал, кој треба да ги натера играчите да се борат на терен ако не тренерот? Само тоа одговори ми го, доволно е.

Член од
30 мај 2010
Мислења
213
Поени од реакции
11
Тој си ја врши својата работа многу добро!
Веќе 6 години!
Kако и да е,нивно е како ке изиграат.Можеби не го знаеш тој податок,кога дојде Фергусон на почеток не освои ниту еден трофеј,имаше слаби резултати,па момент на одлука беше натпреварот со Абердин кој беше да се биде или не.Одкога победи се средија работите иако му се закануваше отказ.

Извини вака што те цитирам,ама можеш слободно да одиш по ѓаволите.
Што се замараш што мислиме ние,не сакаме спамери во фан клубот.
Благодарам.
Полека не се возбудувај веднаш само прашав,не е тоа никаков спам.
Срекни празници

Еве да бидам малку подобар од другите :), би те запрашал, кој треба да ги натера играчите да се борат на терен ако не тренерот? Само тоа одговори ми го, доволно е.
Точно,тренерот е тој кој треба да ги мотивира.Ако имаат мотивација подоцна е на нив како ке иазиграат на теренот.

Сепак мое мислење е.

:helou:

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Ја користам оваа прилика да им ебам матер на сите играчи,тренери,менаџери,акционери <3 .
Благодарам.
Се придружувам...

Безкичмењаци на чело со Фабрегас и Венгер...
Му пука филмот и на Венгер изгледа не сум го видел толку нервозен од дамна, може ќе се врати у реалноста дека треба да купи нешто асално а не све недокажани французи...

D

D_NazGUL

Гостин
Точно,тренерот е тој кој треба да ги мотивира.Ако имаат мотивација подоцна е на нив како ке иазиграат на теренот.
Пријателе ако мозокот не функционира - телото откажува!
Молим те немој да се чудиш барем ти, знаеш многу убаво како Ферги ги раководи работите. Ако те бива те бива ако не - раус. Ако си поштен и фер играч ок, ако се курчиш ондак копаќка у глаа и раус. Рецимо Бербатов годинава ја исполни првата желба на Ферги, а тоа е да дае мин 25 гола, но на жалост откажа кога највеќе требаше и најверојатбо за тоа ќе биде казнет.
Во Арсенал на жалост таков систем не постои. Во Арсенал СИТЕ се добри и фини и одлични, НИКОЈ не е крив и НЕ греши. Секогаш е крив теренот, судијата или среќата.
Така да за мене лично пропаста на Арсенал треба сите да ја носат на грбот, но најголемиот товар паѓа на А.В. и ако има достоинство тој човек треба денес веднаш по утакмицата да изјави дека ја УКАКА работата и дека се повлекува.

Kajgana Shop

На врв Bottom