Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде нека е за многу години и со една победа денес, да тргне се како што треба.. :)

Arsenal
Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Walcott, Nasri, Fabregas, Song, Wilshere, Van Persie
Subs: Lehmann, Ramsey, Squillaci, Arshavin, Eboue, Gibbs, Chamakh

Watching my good friend Ryo Miyaichi on Espn now for Feyenoord He told me he will score for me! Watch out for him very good player! #Arsenal

Ова го пишал Афобе на твитер. Само не знам кога се запознале овие па што станале добри пријатели.. :):)

Него на твитер има и поставено слика со Роналдињо. Сигурно кога сиротите Барса пробале да го украдат од Арсенал..

Абе ја арно реков дека бод ќе е супер.

Ај првин среќен празник и навистина воскресе!
За натпреваров што да кажам, кога ќе го видам сам РвП напред ми се лоши....Па мајку му стара зошто да не се игра со двајца напаѓачи.....И дај Венгер нека смени изведувач на аут, дека овој Клиши изведува ко да решава равенки ебате шупакот.....Респект за Цеск единствен што шутира и пробува нешто да направи...РвП ептен слаб......Волкот исто опасен на моменти и неколку нафрлувања до каспер....Ајде второ го чекам Шамак да влезе и да ја реши...:tapp:

Едно од најлошите полувремиња...
Постигна противникот конечно погодок, па придвижија нозе нашиве...до тогаш како мрзи кои играат турнир на некое непрофитабилно цементирано игралиште со дечиња од 10 години!

Ќе не победат,ама на Велигден

Брука и срамота. (и да победиме)

--- надополнето ---

.. дебили!

Немој некој да ми плаче за тутулата сеа, ова беше утакмица.. незнам ни ја каква, али вака да се игра?! Да даде господ некако, 5ти да завршиме! свињи скапани!

Абееееее од кога отрпнав!!!
ТИМОВ НЕМА ДУША!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ Е АРСЕНАЛ ОВА!!!
ЧАО ПРИЈАТНО!

Барем да не се нервирате уште неколку недели,вака барем сеа лежерно ќе ги гледате наредните натпревари,ако ги гледате

Барем да не се нервирате уште неколку недели,вака барем сеа лежерно ќе ги гледате наредните натпревари,ако ги гледате

Кур мој ќе ги гледам. Според мене, Венгер нека се пакува уште сеа пошто неможам да му ги гледам више 6 год. тие дебилните фаци..

Ја користам оваа прилика да им ебам матер на сите играчи,тренери,менаџери,акционери <3 .
Благодарам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom