Фан Клуб: Арсенал

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Ајде нека е за многу години и со една победа денес, да тргне се како што треба.. :)

Член од
13 август 2010
Мислења
236
Поени од реакции
5
Arsenal
Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Walcott, Nasri, Fabregas, Song, Wilshere, Van Persie
Subs: Lehmann, Ramsey, Squillaci, Arshavin, Eboue, Gibbs, Chamakh

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Watching my good friend Ryo Miyaichi on Espn now for Feyenoord He told me he will score for me! Watch out for him very good player! #Arsenal

Ова го пишал Афобе на твитер. Само не знам кога се запознале овие па што станале добри пријатели.. :):)

Него на твитер има и поставено слика со Роналдињо. Сигурно кога сиротите Барса пробале да го украдат од Арсенал..

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
Абе ја арно реков дека бод ќе е супер.

Sura

Gooner 4 Life
Член од
6 мај 2010
Мислења
3.422
Поени од реакции
1.923
Ај првин среќен празник и навистина воскресе!
За натпреваров што да кажам, кога ќе го видам сам РвП напред ми се лоши....Па мајку му стара зошто да не се игра со двајца напаѓачи.....И дај Венгер нека смени изведувач на аут, дека овој Клиши изведува ко да решава равенки ебате шупакот.....Респект за Цеск единствен што шутира и пробува нешто да направи...РвП ептен слаб......Волкот исто опасен на моменти и неколку нафрлувања до каспер....Ајде второ го чекам Шамак да влезе и да ја реши...:tapp:

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Едно од најлошите полувремиња...
Постигна противникот конечно погодок, па придвижија нозе нашиве...до тогаш како мрзи кои играат турнир на некое непрофитабилно цементирано игралиште со дечиња од 10 години!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Ќе не победат,ама на Велигден

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Брука и срамота. (и да победиме)

--- надополнето ---

.. дебили!

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Немој некој да ми плаче за тутулата сеа, ова беше утакмица.. незнам ни ја каква, али вака да се игра?! Да даде господ некако, 5ти да завршиме! свињи скапани!

Член од
8 септември 2008
Мислења
11.856
Поени од реакции
10.227
Абееееее од кога отрпнав!!!
ТИМОВ НЕМА ДУША!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ Е АРСЕНАЛ ОВА!!!
ЧАО ПРИЈАТНО!

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Барем да не се нервирате уште неколку недели,вака барем сеа лежерно ќе ги гледате наредните натпревари,ако ги гледате

Awake

б.
Член од
30 декември 2007
Мислења
3.198
Поени од реакции
2.628
Барем да не се нервирате уште неколку недели,вака барем сеа лежерно ќе ги гледате наредните натпревари,ако ги гледате
Кур мој ќе ги гледам. Според мене, Венгер нека се пакува уште сеа пошто неможам да му ги гледам више 6 год. тие дебилните фаци..

Логикс

Gooner
Член од
17 септември 2007
Мислења
7.358
Поени од реакции
2.290
Ја користам оваа прилика да им ебам матер на сите играчи,тренери,менаџери,акционери <3 .
Благодарам.

Kajgana Shop

На врв Bottom