Болиглава
A cold fact
- Член од
- 16 јуни 2007
- Мислења
- 4.701
- Поени од реакции
- 2.353
True. Цимерката моја редовно спушташе филмови според трејлери и после се чудеше зошто се катастрофа филмовите. А мене ми се смееше што одлучувам кој филм ќе го гледам според рецензии по форуми. Ама, видиш, ја не го гледав Drag me to hell, а таа го гледаше. И се изнапцу откога заврши.трејлери сакс, не знам зашо гледате... увек залажуваат
Drag Me to Hell е класика од пример, супер трејлер, одвратен филмTrue. Цимерката моја редовно спушташе филмови според трејлери и после се чудеше зошто се катастрофа филмовите. А мене ми се смееше што одлучувам кој филм ќе го гледам според рецензии по форуми. Ама, видиш, ја не го гледав Drag me to hell, а таа го гледаше. И се изнапцу откога заврши.
Ја би го прашал оти толку +18 сцени и дали се дружат со Милчо Манчевскиhttp://10questions.time.com/2010/12/21/ask-darren-aronofsky/
Ajde decki navalete so prasanja za Aronofski...
Јас го знаев тоа, стварно одамна идат. Ете на погребот на Мајкл Џексон беа заедно, побарај слики. Иначе Меколи Калкин пред тоа идеше со една од глумиците во серијата Californication.Оваа Мила Кунис, 8 години идела со Меколки Калкин !? , сега раскинаа. Е што нема да прочиташ...
Тек сега ја видов веста.Одличен впечаток остави во "In the name of the father".
не е воа ново, од лани еВнимание, тралалајска информација: Рејчел Вајс и Аронофски да ти се разделиле. Даниел Крег и е сега дечко. :tv:
Se soglasuvam ama kako i povekjeto mladi zvezdi od toj tip mnogu rano go udri slavata...Колку перспективен актер беше овој Едвард Фурлонг, можеше да надмине многу од сегашните актерски ѕвезди ама се упропасти. Нова премиера на повидок, и се ми мириса на нов fail.