Филмски вести

Z

zmej gorjanin

Гостин
RIP го гледав сега во The Town одличен глумец, глумеше и во Инсепшн

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
трејлери сакс, не знам зашо гледате... увек залажуваат :D
True. Цимерката моја редовно спушташе филмови според трејлери и после се чудеше зошто се катастрофа филмовите. А мене ми се смееше што одлучувам кој филм ќе го гледам според рецензии по форуми. Ама, видиш, ја не го гледав Drag me to hell, а таа го гледаше. И се изнапцу откога заврши.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
True. Цимерката моја редовно спушташе филмови според трејлери и после се чудеше зошто се катастрофа филмовите. А мене ми се смееше што одлучувам кој филм ќе го гледам според рецензии по форуми. Ама, видиш, ја не го гледав Drag me to hell, а таа го гледаше. И се изнапцу откога заврши.
Drag Me to Hell е класика од пример, супер трејлер, одвратен филм :)

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
Оваа Мила Кунис, 8 години идела со Меколки Калкин !? , сега раскинаа. Е што нема да прочиташ... :) :)

Аронофски...зашто се нафати да го режира Волверин, шо чоек му се виде Мики Рурк (или Рорк), и каква е Рејчел Вајс хехе...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Оваа Мила Кунис, 8 години идела со Меколки Калкин !? , сега раскинаа. Е што нема да прочиташ... :) :)
Јас го знаев тоа, стварно одамна идат. Ете на погребот на Мајкл Џексон беа заедно, побарај слики. Иначе Меколи Калкин пред тоа идеше со една од глумиците во серијата Californication.

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.550
Поени од реакции
2.740
Може на некого ке го интересира да знае дека излезе по торејт сајтовите долгоочекуваниот филм 127 Hours.Слики од квалитетот на филмот повелете...Превод сеуште нема али до крај на вечерта гарант ке направат српски или хрватски :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Внимание, тралалајска информација: Рејчел Вајс и Аронофски да ти се разделиле. Даниел Крег и е сега дечко. :tv:

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Колку перспективен актер беше овој Едвард Фурлонг, можеше да надмине многу од сегашните актерски ѕвезди ама се упропасти. Нова премиера на повидок, и се ми мириса на нов fail.

AceCaleb

Деспот на Адот
Член од
31 декември 2007
Мислења
5.906
Поени од реакции
11.247
Колку перспективен актер беше овој Едвард Фурлонг, можеше да надмине многу од сегашните актерски ѕвезди ама се упропасти. Нова премиера на повидок, и се ми мириса на нов fail.
Se soglasuvam ama kako i povekjeto mladi zvezdi od toj tip mnogu rano go udri slavata...

Kajgana Shop

На врв Bottom