Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Referee: Chris Foy (Merseyside)
Assistant referees: Adam Watts and John Flynn
Fourth official: Mark Halsey

--- надополнето ---

Кој е ова? :)

11.jpg

Сонг or Диаби ?

Тиери Анри, легендарната 14-ка!

Абе дечки времево полека се стоплува дајте сте за фудбал да се истрчаме пред велигден......

Како да алудирав на тоа, ставајќи го на аватар пред неколку дена... Со него, бевме непобедливи, и можеби е добро, што ќе ни биди втор голман... Тогаш многумина го плукаа, но ако видите што има направено за тимот, тогаш јас немам никакви проблеми со него, ако сака да се врати....

Поздрав

Како да алудирав на тоа, ставајќи го на аватар пред неколку дена... Со него, бевме непобедливи, и можеби е добро, што ќе ни биди втор голман... Тогаш многумина го плукаа, но ако видите што има направено за тимот, тогаш јас немам никакви проблеми со него, ако сака да се врати....

Поздрав
Само дел од последната негова сезона беше малку плукан поради смешните киксови што ги правеше... но Алмунија во нив го надминува 100 настотно!
А од друга страна, едино нешто што беше критикувано кај него беше неговиот ментален Карактер и Темперамент.
Па едноставно човекот си искочи лани на сред утакмица, топка кај противниците, он позади рекламите си се измоча!!! Хахаха.
Би сакал да дојде... а ако не тој, можеме да го повикаме Манон мислам дека назад...
Одличен е во Хал... би сакал да го видам на местото на Алмунија.

Само дел од последната негова сезона беше малку плукан поради смешните киксови што ги правеше... но Алмунија во нив го надминува 100 настотно!
А од друга страна, едино нешто што беше критикувано кај него беше неговиот ментален Карактер и Темперамент.
Па едноставно човекот си искочи лани на сред утакмица, топка кај противниците, он позади рекламите си се измоча!!! Хахаха.
Би сакал да дојде... а ако не тој, можеме да го повикаме Манон мислам дека назад...
Одличен е во Хал
... би сакал да го видам на местото на Алмунија.

Маноне е повреден 6 недели, а поради тоа се бара нов голман.

Dobra opcija ke bide Lehman, edno branel za nas, vtoro iskusen, a sea vaka pred kraj ke ni treba iskustvo, nekoj da im se izderava.

хахаха..Леман.Епа ајде нека дојде ќе има смех...Вечер со Манчестер очекувам нашите да се препородат и да им ги сокршат кичмите..Предвудувам 1-3 со 2 гола на Перси и еден на Насри(му оди на детево против Јунајтед) :) :)

Денес имам 2 причини поради кои ќе сакам да победи Арсенал, одиме на победа, само да нема недоразбирања во нападот да нема и грешки во подавања.
Човекот што ми е во потпис ќе ги реши!!!
:)))

Јас колку што сум запознаен со правилата Леман неможе да брани за нас така да не летајте во облаци за све што пишуваат нашите медиуми

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom