Фан Клуб: Арсенал

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Тиери Анри, легендарната 14-ка!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Абе дечки времево полека се стоплува дајте сте за фудбал да се истрчаме пред велигден......

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Како да алудирав на тоа, ставајќи го на аватар пред неколку дена... Со него, бевме непобедливи, и можеби е добро, што ќе ни биди втор голман... Тогаш многумина го плукаа, но ако видите што има направено за тимот, тогаш јас немам никакви проблеми со него, ако сака да се врати....

Поздрав

gooner4life

Arsenal-Maniak
Член од
11 јули 2008
Мислења
7.037
Поени од реакции
1.567
Како да алудирав на тоа, ставајќи го на аватар пред неколку дена... Со него, бевме непобедливи, и можеби е добро, што ќе ни биди втор голман... Тогаш многумина го плукаа, но ако видите што има направено за тимот, тогаш јас немам никакви проблеми со него, ако сака да се врати....

Поздрав
Само дел од последната негова сезона беше малку плукан поради смешните киксови што ги правеше... но Алмунија во нив го надминува 100 настотно!
А од друга страна, едино нешто што беше критикувано кај него беше неговиот ментален Карактер и Темперамент.
Па едноставно човекот си искочи лани на сред утакмица, топка кај противниците, он позади рекламите си се измоча!!! Хахаха.
Би сакал да дојде... а ако не тој, можеме да го повикаме Манон мислам дека назад...
Одличен е во Хал... би сакал да го видам на местото на Алмунија.

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Само дел од последната негова сезона беше малку плукан поради смешните киксови што ги правеше... но Алмунија во нив го надминува 100 настотно!
А од друга страна, едино нешто што беше критикувано кај него беше неговиот ментален Карактер и Темперамент.
Па едноставно човекот си искочи лани на сред утакмица, топка кај противниците, он позади рекламите си се измоча!!! Хахаха.
Би сакал да дојде... а ако не тој, можеме да го повикаме Манон мислам дека назад...
Одличен е во Хал
... би сакал да го видам на местото на Алмунија.
Маноне е повреден 6 недели, а поради тоа се бара нов голман.

Член од
15 декември 2009
Мислења
383
Поени од реакции
46
Dobra opcija ke bide Lehman, edno branel za nas, vtoro iskusen, a sea vaka pred kraj ke ni treba iskustvo, nekoj da im se izderava.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.484
Поени од реакции
10.220
хахаха..Леман.Епа ајде нека дојде ќе има смех...Вечер со Манчестер очекувам нашите да се препородат и да им ги сокршат кичмите..Предвудувам 1-3 со 2 гола на Перси и еден на Насри(му оди на детево против Јунајтед) :) :)

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Денес имам 2 причини поради кои ќе сакам да победи Арсенал, одиме на победа, само да нема недоразбирања во нападот да нема и грешки во подавања.
Човекот што ми е во потпис ќе ги реши!!!
:)))

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
Јас колку што сум запознаен со правилата Леман неможе да брани за нас така да не летајте во облаци за све што пишуваат нашите медиуми

Kajgana Shop

На врв Bottom