Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што, сакаш да плакне народов очи на твоиве постови?
Се тоа точно, освен фактот што и немораше и несмееше да покаже жолт картон во таква ситуација, знаејќи дека веќе има. Ја уништи цела утакмица. Колку тебе да ти е забавно и незнам како, да гледаш фудбал, ова Е ПОВЕЌЕ ОД ЈАСНО, дека се ќе беше друго, Перси да беше во игра.
Од година во година се поправаме ,наредната се нашиАбе ајде, пак догодина !? Доста е !
Ваква Барса против ваков Арсенал, и тоа земајќи предвид дека се игра утакмицата во Барселона да им дадеш црвен на еден никаков Арсенал за удар по свирка, и пенал да им свирнеш на нерешен вкупен резултат е навистина мизерно. Апсолутно не се согласувам со ова...
Sky say the gap between the whistle and RVP's shot was ONE SECOND.Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН !
--- надополнето ---
Абе ајде, пак догодина !? Доста е !
Не ги прочитав сите страни наназад ама видов дека имаше некои со пишувале фабрегас да си одел летоска,искрено алал нека им е ја заебал една утакмица и ајде не го бива а не гледаат предходно колку направил за тимот.
Масимо Бусака, не е англиски судија, како Дауд, да им држи предавања... Можеби, сум единствен, но го оправдувам Бусака, бидејќи Ван Перси колку и да се прави наивен, намерно ја шутна топката, и намерно го удри Алвес.. Јасно како ДЕН !![]()
Sky say the gap between the whistle and RVP's shot was ONE SECOND.
плус
![]()
Ти која утакмица ја гледаше бе?!?!
Зар не виде реакција на Ван Перси откако ја шутна топката!!!
Срамота е ова што го збориш!!! Срамота!!!
Во овие моменти очекувај зеленки од навивачи на фарса.
i so sea ajde neka kolat po teren,cim imale neresen rezultat.Pisav veke za crveniot,ama za penalot treba da si retardiran ili tesko iskompleksiran pa da se bunis neso.I u prvo poluvreme imase cist penal vrz Messi,pa nikomu nisto.Samo da se treselo majka mu