Kostic
Sadio smokve oko Tadz Mahala
- Член од
- 31 јули 2009
- Мислења
- 9.856
- Поени од реакции
- 5.611
1-1 - 0-0 исти курац друго паковање.0-0 full time
Најреален исход мислам дека доби мечот.
1-1 - 0-0 исти курац друго паковање.0-0 full time
Муабетов е ко сега Рицоли да не дозволеше Дел Пиеро да го изведе слободниот удар на крај ...Според мене бевме подобар тим вечерва али кога има продолжене 1 мин и ти свират пенал против тебе у 49 мин
Ај ај не рчкај сеа па и ти, наредната недела ќе ни појде и на нас а и на тимот :wink:Лош ден за навивачите на Јувентус. Не ја гледав, па нема да коментирам за натпреварот.
Четврток :smir:Муабетов е ко сега Рицоли да не дозволеше Дел Пиеро да го изведе слободниот удар на крај ...
Фаулот беше направен во онаа минута од продолжението на полувреме што го даде Рицоли ( 1 мин ), па сега дур да се изведе тој слободен зашто сепак беше во добра зона за удар, па потоа и пенал, па протести и слично и ете како дојде 49та, нема тука нешто дискутабилно контра Јуве.
Нејсе, не го коментирам Рицоли, крајниот исход е реален според мене, во второ Јуве премногу паднаа ( викенд-среда-викенд си го направи своето ), а во вториот дел од полувремето им се придружи и Рома во истото.
Она како не влезе на Кваљарела само криво ми е искрено, каков гол ке беше тоа аууууууу.
Не бе, Јуве играа во Среда, да играа во Четврток немаше во Сабота да играат. Парма - Сампдорија играа во Четврток.Четврток :smir:
Mисли за настапите во Европа лигатаНе бе, Јуве играа во Среда, да играа во Четврток немаше во Сабота да играат. Парма - Сампдорија играа во Четврток.