Јувентус - Рома 13.11.2010 - 20:45

Ваш тип за натпреварот?

• Победа на Јувентус

Гласови: 37 58,7%
  • Победа на Рома

Гласови: 10 15,9%
  • Нерешено

Гласови: 16 25,4%

• Вкупно гласачи
    63
Статус
Затворена за нови мислења.
Чист пенал еј !

пс. Правдата е задоволена !

која правда бееееееееее,пенал беше,ама за што беше Рома оштетена ??? да го видиме и вториот дел...

ме изненадија Јуве, многу стрплива и дисциплинирана игра, друга работа е што се многу физички спремни, Аквилани не уби во ова полувреме, а овој Јакинта секогаш се повампирува кога игра против Рома... можеби Рома повеќе ја имаше топката,но Јуве беа многу опасни од полуконтри... е сега пенал имаше, тука јувенташите не треба да се лутат, а и онаа ситуација со Мексес доколку ја свирнеше пенал немаше да биде неоправдано... се на се реален резултат после првото полувреме, го чекам Бориело во второ да влезе!!

Каков пенал за Мексес бе не се занесувајте многу, чист старт на топка од страна на Киелини, а за играта со рака на Пепе сосема залужен пенал.Инаку овој судијата не уби !!

хах,Мексес ниту пушти нога на топка,јес да Киелини се фрли без размислување,но ситуацијата беше далеку од пенал иако Мексес се превртуваше 5 минути по теренот-БЕЗ НИКАКОВ КОНТАКТ меѓу нив двата !!!

Мислам дека овој Рицоли е добар судија и се надевам дека утре нема да се нервираме поради судиски грешки :)
Грешка мислење сум имал за копукот .. дефинитивно денес 1 фаул не ни свирна мамицата да му ја ебам :nerv:

1-1 реално,иако имаше фаули што требаше да ги свирне судијата.

Доста се жалите судијата ви е крив сеа,нерешено најдобар резултат за двете екипи..

Според мене бевме подобар тим вечерва али кога има продолжене 1 мин и ти свират пенал против тебе у 49 мин :toe:

Реално Јувентус ништо посебно не пружи овај меч за да заслужи да победи, за пеналот беше крив Пепе и никој друг и тука нема простор да се плука по Рицоли, ама и то како има за неколку офсајди и фалој во зона на шут шо не ги свирна.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom