Popcorn.mk

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Како што песна од Јутјуб од 5 мб. цица дупло од колку да ја спуштиш исто и ова, стримот јаде секогаш дупло.
Квалитетот е приказна за себе, хорор за видот.
брзината е иритирачки спора, без разлика што нет имаш... чим ја се жалам со адсл + премиум стварно не чини.

3-0 вкупен исход, нема што понатака да се анализира.

Токсикологија, незнам дали ти си дел од ова, но мора многу да поработите, ви кажав ко за прв чекор зипувајте преводи и напрајте ги достапни за сите, а не да ги условувате со тоа што мораат да го погледнат филмот на ваша страна.
Не, напротив, ја отворив темава, зошто и јас ја имам истата цел, да допреме до тамошната администрација за да направат промени, кои ќе ја подобрат страната.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Чудни би биле тие порничи со превод. :)

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Ако сакам после неколку дена пак да го гледам филмот, ќе треба да го пуштам пак. Наместо двапати да го гледам, ќе го симнам во двдрип или хаде за тој потрошен сообраќај и покрај тоа што ќе можам да го гледам колку сакам, ќе си го имам во колекција, форевер!

п.с. Не сум хејтер. Страницава е одлична, али не е изводлива :)

Член од
6 јануари 2008
Мислења
1.902
Поени од реакции
722
Ако сакам после неколку дена пак да го гледам филмот, ќе треба да го пуштам пак. Наместо двапати да го гледам, ќе го симнам во двдрип или хаде за тој потрошен сообраќај и покрај тоа што ќе можам да го гледам колку сакам, ќе си го имам во колекција, форевер!

п.с. Не сум хејтер. Страницава е одлична, али не е изводлива :)
За кого како.Мене на пример ми е изводлива бидејки имам многу филмови изгледани на онлајн страници и тоа без превод,па така оваа ми доаѓа како кец на десетка,пред се затоа што си имаат и македонски преводи.Ми одговара да го излгледам и уште 10 пати онлајн,па ако сакам ке го симнам за во колекција. :) :) .Заборавив да кажам од аспект на тоа дека имам неограничен интернет ми одговара :) :) :) ,некој што има 10-15 гига сигурно не му одговара :)

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.861
Поени од реакции
8.251
македонските преводи ги има од истите филмови и на http://www.all4divx.com/ пошо они кога ќе преведат филм го ставаат и на интернет зипуван :wink:

и ај стварно да им помогнеме ја им пишав дека сте отвориле тема на форумов ама пишете им и вие нешто на нивната facebook група
http://www.facebook.com/pages/PopCornMk/110736055650151
таму ќе ви одговорат

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Супер а? Ќе ги снема неписмените..:tapp:
А извини што се битни рецензиите и писменоста на момците? Се покажале тие дека се доволно писмени во друга област. Башка рецензирањето не е прва и осноцна цел на овој сајт. Имаш мал милион рецензии по нет, ако не ти се свиѓа едноставно прочитај и гледај на др место.
Еј извини шо те навредив. Не сум ја крив што се неписмени. Вистина е дека е одлично среден сајтот, има беспари филмови што нас како публика апсолутно ни се свиѓа, ама и вистина е дека ако прекршуваат авторски права а станат популарни (како што тргнало) ќе ги тргнат па може апсења да паднат. Ако не, ај да се лажеме а? Еј топ се момциве бачко, најбоље нешо шо се десило у историја на интернет брааат. :tapp:

За Македонски услови, супер се. Револуционери се на македонски интернет простор, факт е. Дури и преводот на еден филм што гледав беше солиден. Ама она рецензиине, крш. Тоа е тоа.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.267
Поени од реакции
84.367
Точно. Само прашање на време е коа ќе ги снема. Момците очигледно се тотално неписмени по рецензиите кои ги гледав, али филмовите се тука. :) Да изгледаме све што има додека не рикнат. :)
Сериозно, каде се тие рецензии? Јас не видов ни една. Има некое копче ја шо не го глеам?

--- надополнето ---

Немој само да ми кажете дека кратките описи на филмовите ги викате рецензии?

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Сериозно, каде се тие рецензии? Јас не видов ни една. Има некое копче ја шо не го глеам?

--- надополнето ---

Немој само да ми кажете дека кратките описи на филмовите ги викате рецензии?
Искрено, ни мене не ми е јасно за кои рецензии станува збор.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Абе зимаш инсталираш Internet Download Manager (IDM), одиш на сајтот, пушташ некој филм, ти се појавува копчето за DOWNLOAD, го кликаш и си симнуваш со максимална брзина околу 750 MB.

Инаку, за тие што не знаат, дали ќе го гледаш филмот онлајн, дали ќе го симнеш, исто ќе потрошиш т.е. околу 750 МВ, само што ако го симнеш ем побрзо ќе се симне (нема да ти сецка) ем ќе си го имаш филмот :)

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Досега немам изгледано филм на странава, ама си ја користам како предлог ко че сакам да симнам или гледам некој филм.
Колекционер сум на филмови, па затоа сите ги симнувам и не мислам да трошам додатенинтернет за и да го гледам online.
Инаку БРАВО за тие шо ја креирале странава и нека продолжа со добрата работа. Знам многумина шо попрво би го изгледале филмо online одколку да го симнува.
Уште едно БРАВО

pap

Член од
18 април 2007
Мислења
12
Поени од реакции
4
Да не утнавте нешто? Сајтот е за оние што сакаат да погледнат филм (бонус е преводот) а не да downloadirat. За тоа имате милион торенти по нетов. На оние со ограничен интернет им препорачувам да сменат провајдерот зошто вакви сајтови има се повеќе (само во србија има над 10). БРАВО за сајтов и продолжете со добрата работа. Оние кои се жалат на квалитетот на сликата, преводот или објаснувањето (рецензија :) ) бујрум имаат оргинални ДВД па нека си купат а не да мрчат тука на тоа што им се сервира бесплатно. Уште едно БРАВО!!!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.861
Поени од реакции
8.251
Наскоро филмовите ќе бидат поставени на сопствен сервер, така што ќе можете да ги симнувате.:vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom