Popcorn.mk

Ф

Фил Ајви

Гостин
Море билдање постови... те држам на око да знаеш :)
Шо бе билдање постови, ги читам тука се жалат им сецкало ова-она, мене со намалена брзина на 2 мб/с ми пушта филмот исто како да сум го симнал, а и добар избор на филмови има плус со превод незнам што друго да пишам освен top! :)

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
нетов ми е тиња...2ипол саати го чекам да се наполни филмов уше не е ни до пола

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
океј си е страницата а тоа шо сецка е од нивните сервери проблем не е до вашата конекција..

Песимист

Добро информиран оптимист
Член од
11 ноември 2008
Мислења
1.676
Поени од реакции
181
нетов ми е тиња...2ипол саати го чекам да се наполни филмов уше не е ни до пола
Па не мораш да чекаш целио да се напуне ,нека се напуне една четвртина и после пушти го додека гледаш он пи си се плне.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Чера гледав еден филм таму... Asassin Killer (ninja assasin) така некако беше...
Малу зафркава преводот... имаат некои зборови грешка преведено, некаде лапаат букви... ИНаку проектот им е супер...
Сеа се префрлија на овој сајт, претходоно им беше tiafilmovi.info

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Епа колку - толку. Иначе кај мене нит сецка, ни ништо. Имам CableTel 150gb.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
Па не мораш да чекаш целио да се напуне ,нека се напуне една четвртина и после пушти го додека гледаш он пи си се плне.
ја така викам ќе гледам ама ништо пак сецка а има некогаш онака ќе пуштам некој филм од таму само колку да видам што филм е и ич несецка :jaj:

--- надополнето ---

http://www.divshare.com/ тука можат да ставааат филмови од 5GB со добар квалитет и ич да не се замараат дали ќе им сецкаат филмовите

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Дечки мене не ми сецка бе... Само го оставам едно пола саат да се напуни, иако малку споро иде ама ОК е бе...

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Значи да нема дилеми, кај некој од вас што сецка, е до интернетот не е од ништо друго.
Оставете половина час да се наполни филмот до пола и гледајте.

Маршалот

Bianconeri
Член од
29 декември 2009
Мислења
2.091
Поени од реакции
2.398
Секако за поздравување е ова постигнување и се надевам дека ќе продолжат во тој правец да се апдејтеираат филмови и им посакувам многу среќа.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
ццц..го глеав филмот 30тина мин...и си викам дај оваа сцена да ја прескокнам да одам 1-2мин понапред...(а филмот ми беше цел наполнет)...и ме врати на почеток и ми се прикажа дека пак наново треба да го полнам филмот...ај среде со таа работа оти стварно многу грда работа!!!

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Како што песна од Јутјуб од 5 мб. цица дупло од колку да ја спуштиш исто и ова, стримот јаде секогаш дупло.
Квалитетот е приказна за себе, хорор за видот.
брзината е иритирачки спора, без разлика што нет имаш... чим ја се жалам со адсл + премиум стварно не чини.

3-0 вкупен исход, нема што понатака да се анализира.

Токсикологија, незнам дали ти си дел од ова, но мора многу да поработите, ви кажав ко за прв чекор зипувајте преводи и напрајте ги достапни за сите, а не да ги условувате со тоа што мораат да го погледнат филмот на ваша страна.

Kajgana Shop

На врв Bottom