Popcorn.mk

Mr.Deni

Животна грешка си ми ти...
Член од
4 мај 2007
Мислења
3.554
Поени од реакции
2.746
Овакви сајтови како Popcorn.mk се доста популарни во земји каде што е забрането да се превземаат филмови преку торент сајтови итн.Еве пример во Германија кога бев гледав братучедите нивни пријатели сите филмови ги гледаа онлајн на нивни некој си сајтови и страниците беа полни со реклами али затоа и најновите филмови ги постираа таму.Тука кај нас не ја гледам логиката освен ради македонскиот превод да гледам онлајн филм кога тој истиот филм може да го симнеш (сега се почесто и македонски преводи има) да го гледаш и да си го имаш засекогаш во твојот пц.Така да од финансиски аспект сајтот не гледам да е профитабилен и во иднина.

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
lol

Шо ќе ми е мене изгледан филм засекгоаш во мојот пц да ми фаќа место во хардискот? Коа наоѓам добар филм си го гледам он лајн, не сакам да гледам сто пати ист филм.

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
Моментално почесто апдејтуван сајт е tm.mk каде може да гледате исто така филмови со македонски превод за кои всушност нема да најдете македонски превод на интернет доколку мислите дека е подобро да го слегнете и да го гледате "кога сакате".
Досега има 120 филмови и во просек се поставуваат по 1-2 филма дневно...
See Ya...
Не гледам македонски превод тука, не користи лаги колку да направиш добра реклама.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
Не гледам македонски превод тука, не користи лаги колку да направиш добра реклама.
има превод има сега пуштив филм
ама истиот плеер како на popcorn.mk кој многу кочи :tapp: ама барем прегледен е повеќе од popcorn.mk

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
Моментално почесто апдејтуван сајт е tm.mk каде може да гледате исто така филмови со македонски превод за кои всушност нема да најдете македонски превод на интернет доколку мислите дека е подобро да го слегнете и да го гледате "кога сакате".
Досега има 120 филмови и во просек се поставуваат по 1-2 филма дневно...
See Ya...
Доброе, овде една реклама гледам има. :)
Според мене добра е идејата за ваква страна и баш би сакал да биди рекламирана за да има повеќе филмови. Јас лично сум колекционер, т.е. сите филмови ги симнувам и ги режам, така да досега само еднаш имам изгледано филм на странава, колку да видам како оди, и го остајф до полу да се наполни, и после до крај без проблем тераше, ни да кочи ни ништо.

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.917
Поени од реакции
8.283
Доброе, овде една реклама гледам има. :)
Според мене добра е идејата за ваква страна и баш би сакал да биди рекламирана за да има повеќе филмови. Јас лично сум колекционер, т.е. сите филмови ги симнувам и ги режам, така да досега само еднаш имам изгледано филм на странава, колку да видам како оди, и го остајф до полу да се наполни, и после до крај без проблем тераше, ни да кочи ни ништо.
мене газдата на сајтот ми пиша дека намерно така споро се полнат филмовите за да те натераат да земеш премиум за да го гледаш,и ми пиша дека ќе зборел со novamov каде што ги ставаат да имаат договор со нив за да не кочат и проблеми не праат ,а исто он од рекламите зема пари ,не се бесплатни рекламите како спонзорство се

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
мене газдата на сајтот ми пиша дека намерно така споро се полнат филмовите за да те натераат да земеш премиум за да го гледаш,и ми пиша дека ќе зборел со novamov каде што ги ставаат да имаат договор со нив за да не кочат и проблеми не праат ,а исто он од рекламите зема пари ,не се бесплатни рекламите како спонзорство се
Хахахаха НЕВЕРУВАМ дека некој во Македонија че ти земи Premium, барем не во овие услови. Односно никој нема да плајча пари за да ГЛЕДА филм на интернет, а башка и од лимито на интернето троши. За 30 денари можиш да си го купиш кој сакаш филм .
Доколку СЕ ЗАБРАНИ смтнувањето филмови од торенти, и доколку се забрани пиратеријата во Македонија, тогаш МОЖЕБИ страните како оваа че просперираат, па тогаш дури и луѓето можеби би купувале Premium акаунти.

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Абе јас имам еден проблем, го исклучувам ad-от, стискам плеј и не сака филмот да почне. Треба ли да имам инсталирано некој плеер ?

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
сите бива да се симнуваат.. не е лош квалитетот..
поевтино излегува не тел со ви-фи, оди некаде кај шо има вајрлесс.. стај го телефонот на ноусаунд, и остави го некаде...
после врати се и земи си го...
за2-3 часа ке ти биде даунлоадиран...
дома не ти се исплаќа да трошиш 600-700 мб нет + струја + 20 денари цд....
а така купи си го, 50 денари.. :)

Член од
5 декември 2009
Мислења
439
Поени од реакции
66
сите бива да се симнуваат.. не е лош квалитетот..
поевтино излегува не тел со ви-фи, оди некаде кај шо има вајрлесс.. стај го телефонот на ноусаунд, и остави го некаде...
после врати се и земи си го...
за2-3 часа ке ти биде даунлоадиран...
дома не ти се исплаќа да трошиш 600-700 мб нет + струја + 20 денари цд....
а така купи си го, 50 денари.. :)
Немам друга работа че одам негде, че го оставам мобилнио, па че се врајчам да го земам, за шо, за да симнам ФИЛМ.
Дај не заебавај... :\

Ако ти е за симнување, од дома преку торент симни си го, 700 MB барем сега се ништо, интернет провајдерите поради меѓусебна конкуренција и најефтините пакети ги направија над 50 GB. Шо е доволно, за некој и повеќе од доволно.

pumaval

Дрвен Адвокат
Член од
5 септември 2008
Мислења
1.480
Поени од реакции
598
Немам друга работа че одам негде, че го оставам мобилнио, па че се врајчам да го земам, за шо, за да симнам ФИЛМ.
Дај не заебавај... :\

Ако ти е за симнување, од дома преку торент симни си го, 700 MB барем сега се ништо, интернет провајдерите поради меѓусебна конкуренција и најефтините пакети ги направија над 50 GB. Шо е доволно, за некој и повеќе од доволно.
добро сеа.. јас иам 15 гб, 700мб да дадам за филм, шо незнам дали незам дали ке го најдам со превод...
ае 1 филм ке симнам...еве.. 10 филма месечно да симнам.. ќе нема нет за мене...

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.895
Поени од реакции
22.975
Кај мене несака да мрдне се е на 0 ...На сите филмови е исто..

Kajgana Shop

На врв Bottom