Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
TОНИ ПЕР АКО ЧИТАШ ФОРУМОВ СЛУЧАЈНО => знај дека на почеток те сматрав за wannabe фраер, и дека се дуеш само со славата шо ја имаш, али ептен добро филозфско искрено фраерски се покажа - и те сматрам за едни од по луѓето шо се на нашава естрада, и продолжи така, дефинитивно - најбоље си!
малце македонска bromance љубов, стварно добро ја прикажа македонија, пошо ми се лоши од фаци ко боки13
а да...респекат

Член од
27 јануари 2009
Мислења
1.044
Поени од реакции
40
Со оглед на тоа што е српско шоу, а тони е втор, исто како да е победник, алал да му е, одлицно ја претстави македонија

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
Наше дете е морален победник, не дека е наше и да не звучам ко недозреано дете, ама реално најмногу ја заслужи победата.
Поголема глупост од тоа гласовите да се даваат на крај откако сите ќе се исподружат помеѓу себе, ќе си ветат пари , ќе пијат по кафани нема. Ваква аматерска грешка верувам си има и позадина. Да гласаа на осторовот, поинакви ќе беа гласовите сигурна сум. Нејсе.
Тонка барем се покажа во одлично светло, ниеден македонец не може да му замери на однесувањето, башка придобивка му е што сега Балканот го знае. Да не заборавиме, овие натпреварувања се повеќе за промоција отколку за пари. Зашто од овие луѓе дали еден може да се нарече ВИП. Сега барем сите знаеме кој е што е.
Браво Тонка, секоја чест за одиграното.

во последната емисија што рече весна змијанац на тони/ ако победиш како сакаш макеоднија да те дочека? што м истава до значење дека голмиот совет се одлучил да гласа за тони ама продукција не дава и одма промена на правила се гласа во београд.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Вечерашнава емисија не беше ништо друго освен шанса Роквата да си го обели образот пред публиката и да каже дека не нудел пари на Един и остали. И Гордана уште незнам по кој пат да ги дува мадињата со нејзиниот клан.

Член од
26 септември 2009
Мислења
14
Поени од реакции
13
Sram bilo sve koji ovde pisu najgore stvari o svim Srbima!!!

Prihvatili coveka kao najrodjenijeg, ni u cemu Toni nije zapostavljan od rezije i ucesnika serijala, niko o njemu nije losu rec rekao, svi su imali postovanje prema njemu...

Od njega kao anonimusa su napravilu zvezdu, kod mnogih zenski u Srbiji je postao simbol muskarca.

Nije pobedio, bio je drugi, u takvoj konkurenciji poznatih licnosti iz Srbije, ovo je ogroman uspeh, dokazao je da je mnogo bolji covek od mnogih nafuranih zvezda kao Goca Trzan.

Dobio je Andrej, posten decko, da su ga izbacili umesto Bojane, Toni bi bio pobednik... taka igra.

Ovi sto pisu ovde da mora Srbin da pobedi su nacionalisticke budale... napravite onda svoj program, pa nek pobedi Makedonac ako je to najbitnije... valjda je bitno ko je kakav covek, jebes nacionalnost.

M

Moon Child

Гостин
Како без срам лажеше дека не постои кланот, а го отече пола шоу со тој клан.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Гласав за Тони, навивав за него цела сезона но од една страна знаев оти и да влезе во финале нема шанси да победи. Нема никакви шанси да дадат на некој Македонец да победи во Српско шоу. Тоа е тоа... да се гордееме за Тони што ја претстави нашата земја на најдобар начин. Голем РЕСПЕКТ му давам јас оти зборуваше Македонски, и не беше како некои претходници кои за пари се ќе сторат - мислам на Боки. После сурвивор многу повеќе го почитувам и му давам рака!

Член од
24 ноември 2009
Мислења
369
Поени од реакции
700
TОНИ ПЕР АКО ЧИТАШ ФОРУМОВ СЛУЧАЈНО => знај дека на почеток те сматрав за wannabe фраер, и дека се дуеш само со славата шо ја имаш, али ептен добро филозфско искрено фраерски се покажа - и те сматрам за едни од по луѓето шо се на нашава естрада, и продолжи така, дефинитивно - најбоље си!
малце македонска bromance љубов, стварно добро ја прикажа македонија, пошо ми се лоши од фаци ко боки13
а да...респекат
^ Ова! И...
МИЛОШ ЗНАМ ДЕКА ЧИТАШ. MARRY ME!!!

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646

Prihvatili coveka kao najrodjenijeg, ni u cemu Toni nije zapostavljan od rezije i ucesnika serijala, niko o njemu nije losu rec rekao, svi su imali postovanje prema njemu...

Od njega kao anonimusa su napravilu zvezdu, kod mnogih zenski u Srbiji je postao simbol muskarca.

Nije pobedio, bio je drugi, u takvoj konkurenciji poznatih licnosti iz Srbije, ovo je ogroman uspeh, dokazao je da je mnogo bolji covek od mnogih nafuranih zvezda kao Goca Trzan.

Dobio je Andrej, posten decko, da su ga izbacili umesto Bojane, Toni bi bio pobednik... taka igra.

Ovi sto pisu ovde da mora Srbin da pobedi su nacionalisticke budale... napravite onda svoj program, pa nek pobedi Makedonac ako je to najbitnije... valjda je bitno ko je kakav covek, jebes nacionalnost.
ако јебеш националност сакаш да кажеш дека андреј е боља личност од тони?

Џони.

Не е Џони.
Член од
4 ноември 2009
Мислења
1.554
Поени од реакции
1.037

Донекаде си у право до некаде не си. Сепак имаше вмешано малку националност во целава работа. Можеби малку повеќе...

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Очекувано сценарио ко што ве читам не гледав а и боље зошо го знам исходот.За нас е голем успех Тони сам се бореше против сите срби таму и им држеше лекции во борбите додека не организираме нешто сами ќе не заебаваат вака односно ќе си ги пунат џебовите со наши пари а коа гласовите се местени за некој си андреј од свирипичино!

M

Moon Child

Гостин

Зборувајте му на српски, не за друго не не разбира -.- Види ти можеш да речеш што сакаш и да мислиш што сакаш. Пропагандата што се водеше по српски форуми кажува друго.

Stef_12

Player hater
Член од
15 јануари 2009
Мислења
1.022
Поени од реакции
637
А Кнез нека го :pusk: Неговата Црна Гора му го даде гласот на Тони.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Бај д веј едно прашање до сите вас. Нели ова е ВИП срвајвр.... ќе ми објасни некој кој е овој Андреј? :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom