Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Реакцијата кога го прочитаа тони за финалист

Касуко - :nerv:

Милош - :)

Весна - :nesvest:

Реакцијата кога го прочитаа тони за финалист

Касуко - :nerv:

Милош - :)

Весна - :nesvest:
А Бојана ли беше таа шо рече "Не сери"
Некој го кажува тоа ама не сум сигурен кој беше.

Честито нека му е на Тони.. Да се надеваме оти ќе победи, иако шансите се мали.. Сите фаќајте се за телефоните за недела дена.. Да гласаме за царот :)

Бравоооо Тонка. Мали се шансите , но за џипо да го освои шансите се големи.
НАПРЕД ТОНИИИ!

Ауфффф колку ми е мило за Тони, одлично го гушна стубот :) Жал ми е за Кача, алал да и е многу издржа, а и Јелена ме изненади и она беше прилично добра. Гоца многу ми беше смешна кога испадна си седна доле и како мало детенце беше, цело време гледа нагоре, де лево, де десно. Марко многу ме нервира, секогаш кога неможе да издржи се вади на тоа дека му откажала раката/ногата. За Андреј не коментирам, кога виде дека овие двајца не паѓаат си падна сам. И освен Гоца што стана и го гушна никој друг не му честиташе асално на Тони, дури ни неговиот љубоморен брат Марко. Дури Андреј одвај подаде рака. Се надевам на добра борба и денес.

Најдобра тактика избра. Многу е полесно да стоиш него да клечиш. Честитки за Тони. Искрено мислам дека Србите нема да дозволат македонец да им ги однесе парите.
Survivor VIP 38Е - 5 дел: Тони до победа!
http://mesto.com.mk/video/17WYWW6DU71X/Survivor-VIP-38Е--5-дел-Тони-до-победа

--- надополнето ---

Најсмешно ми беше дека после месец дена татко му имаше да му каже на Тони еден збор: ЧЕКЕРАУЦ :pos2:
Survivor VIP 38Е - 8 дел: Тони Зен и Слаткар
http://mesto.com.mk/video/WDB3R3MDBRA3/Survivor-VIP-38Е--8-дел-Тони-Зен-и-Слаткар

Пазете која комбинација :pos2:!

154270_109319085804213_100001783651834_71961_6403043_n.jpg

А Бојана ли беше таа шо рече "Не сери"
Некој го кажува тоа ама не сум сигурен кој беше.

Да Бојана го рече тоа "Не сери", тие од Касуко беа како посрани :)
Честито Тонка!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom