Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Znaci sepak ke glasaat za Goca Trzan na krajot .Sto tolku navivaa za Andrej???

Не знам што се чудите 80% од луѓето таму беа бивши Касуко членови, со Андреј беа 20 дена заедно во племе. Тони тие не го ни знаат,нешто посебно, освен дека е најдобар во игрите и то е то.
Така да Тони најдобро не претстави и сеедно што нема да победи во шоуто, он си е најдобар за нас . Шансите за негова победа се 0,0000000013833009 :icon_lol:

Нај емотивна епизода до сега, честитки до Тонка.Сосема заслужено. Нареден финалист се надевам дека ке биде Кача.А баталете ги тие од племенски освен Милош другиве не ми праат многу кејф.

vcera na Kosava bese gostin Milan nesto radi profesijata i usput mu postavija nekoe prasanje za souto on kaza deka osven tri osobi site drugi bile izvestaceni i deka nikogas ne bi sakal da bide na pust ostrov pak so nih....i deka za glasanjeto presudilo samo edna rabota kaj nego ama ne otkri sto... ( se nadevam tocni se muabetive deka e glasal za Toni vo finale )

Inaku neznam zosto ama ovoj andrej mi imase denes taka edna simpanzo faca toa e strasno :nesum:

Тонка оу је:back:... Доволно е што стигна до овде. Мислам која штама настана кога му го прочитаа името, срамота за учесниците...

Не знам што се чудите 80% од луѓето таму беа бивши Касуко членови, со Андреј беа 20 дена заедно во племе. Тони тие не го ни знаат,нешто посебно, освен дека е најдобар во игрите и то е то.
Така да Тони најдобро не претстави и сеедно што нема да победи во шоуто, он си е најдобар за нас . Шансите за негова победа се 0,0000000013833009 :icon_lol:

Колку толку постојат шанси за победа и се додека има шанси треба да се има и надеж. Веке кажав ако не направат мучка со гласовите не гледам зашто Тони не би победил. :)

Колку само длабоко им го закопа Тони Зен на сврбите и тие не се свесви,сите како попарени кога им прочита Милош кој е прв финалист таа глупачата весна ја отворила устана ко крава како би и се посрал на лице место да знаете цццц мајката да им ја ебам српска!!
Браво за Тони најдобар е. Толку има да се каже.

Ауфффф колку ми е мило за Тони, одлично го гушна стубот :) Жал ми е за Кача, алал да и е многу издржа, а и Јелена ме изненади и она беше прилично добра. Гоца многу ми беше смешна кога испадна си седна доле и како мало детенце беше, цело време гледа нагоре, де лево, де десно. Марко многу ме нервира, секогаш кога неможе да издржи се вади на тоа дека му откажала раката/ногата. За Андреј не коментирам, кога виде дека овие двајца не паѓаат си падна сам. И освен Гоца што стана и го гушна никој друг не му честиташе асално на Тони, дури ни неговиот љубоморен брат Марко. Дури Андреј одвај подаде рака. Се надевам на добра борба и денес.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom