Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Едвај чекам да видам вечер што ќе се случува :vozbud:
п.с ако на некој не му се чека нека прочита али не верувам дека после ќе му биде интересно за гледање ...

KNEZU POZLILO – ZAVRŠIO NA INFUZIJI!

Pravi Survivor je tek počeo! Ujedinjeni robinzoni daleko su od tog pojma. U glavama naših VIPovaca vlada potpuni kaos od kombinacija. Lijepo im je Andrej to objasnio: „Kombinacija je mnogo, a na vama je da pronađete onu koja će vas ostaviti u igri!“ Zvijezde su već odavno to shvatile čak i ona „najčistija srca“ kako sebe pojedini vole nazivati. Laž i manipulacija ispunjavaju svaki minut na otoku. U Velikom vijeću vlada agonija. Ali zbog Kneza kojem je pozlilo. Svi su skočili da ga masiraju ali Knezu pada potpuni mrak na oči. Hitna pomoć momentalno reagira. Knez izjavljuje da ne pamti kada je posljednji put pao u nesvjest. Konstatira da tijelo sigurno reagira na preživljavanje bez obzira što u poslednje vrijeme ima više hrane. Pošto je i dalje osejćao malaksalost, liječnica iz tima ga priključuje na infuziju. „Pratit ćemo stanje, ali ne sumnjam da će biti dobro“ optimistična je liječnica.

I Katarina brine za Tonija kojeg muči stomak. Dva dana nije ništa jeo, dosadila mu je riža.. Ipak, to ga nije spriječilo da u više nego zanimljivoj borbi jastucima osvoji dragocjeni osobni imunitet. Žene su pružile sjajan otpor muškarcima, osobito Aleksandra kojoj su čak i djevojke zamerile na preteranoj grubosti i agresiji tokom borbi.

Posljednju prigodu da pronađe tajni imunitet ponovno osvaja Bojana. Putong ne može vjerovati koliko se ovakve šanse lijepe za nju. Bojana sretna odlazi u potragu, a Andrija saopćava vrlo zanimljivu informaciju natjecateljima. Sutrašnji Plemenac je izuzetno važan jer će ispasti dvije osobe sa najvećim brojem glasov

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Едвај чекам да ја изгледам борбата вечеер, ќе биде многу возбудлива :vozbud:

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Добар е нашиов, добар. Не очекував дека вака ќе „игра“ до сега, али сеа за сеа е одлично се претстави.

Уште Катарина да ја легне... :tv:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
Овој глумецов цело време збори нешо хаха.И Бојана опасна змија

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Ќе летаат изгледа Бојана и Гоца :)
Евентуално Александра и Гоца :)

Но чим двјацата со најмногу гласови, Гоца е сигурна ( со гласовите на Алекснадра и Андреј), а другиот од бившо Касуко како што ќе се договорат Тони и компанија, а пошто Бојана му се пикна под кожа малку на Катерина и Јелена, може да биде Александра.

Како и да е интереснооо

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Тони Ѕвер! , што мерак ми се направи кога ко лежеше оној Андреј ко мало дете,,, Честитки за Тонка тотално заслужен имунитет.

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Кој мерак ми се напрај уфф браво ТОНИ! Не те поштував ич али од почеток на Survivor немам шо да кажам ми го смени ептен мислењето.Мерак ми се напрај и што го победи Андреј, а најинтересна борба Марко-Гоца:pos2:Мило ми е што се поздравија со Марко и не се налути одма Марко сакам или Тони или Марко да е победник али не верувам.Како и да е за Бојана неам коментар пак по имунитет!

Член од
30 јули 2008
Мислења
4.320
Поени од реакции
2.846
Браво за Тони ги реши по кратка постапка сите. Оној Андреј неможеше глава да крене.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Хаха пичицата Андреј во беспомоќ легна едно 10 пати на земјата....хахах Тони звер!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom