Vip Survivor

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Е што се заеба, Јелена, Катарина останаа без ништо, само со пари. Он барем лижавче зеде. Боље да купи лужавче за речиси 3000 отколку да му останат парите ништо да не направи со нив.
Порака земаа и тоа за ништо...Али како и да е не вреди лижавчето уште толку апетит отвара ај овие им останаа по 5000 у белград од кинески пијац ке земат нешто:pos2:

--- надополнето ---

Што и е на оваа Бојана бе ?? Зашто му ги зема сите пари на Марко? Зашто не му ги зема парите на Роквата кој изеде хамбургер или на Андреј кој изеде цело ебано пиле? Што и е проблемот глупа овца !! И Гоца требаше едно писмо на Марко да му даде поради тоа шо дечкото ги изгуби сите пари а другите две писма нека бидат лотарија!
Покажа дека е праведна и не ги дискриминираше и тие од другото племе иако со сите си го има...

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Toni si e car kolku mu se izraduva na lizavceto :pipi: i odigra fer koga kaza mene pismo ne jas si dobiv poso mislese deka Goca ke zema za nejnoto pleme...Bojana sta reci od denes sto poskoro sakav da i vidam grb mameto i podmuklo :nerv: a se na se edin dobra igra balet tuku milo mi bese biljana na kraj sto mu ja plesna
Што му плеснала Билјана?

Зошто бе викате дека Бојана гозаебава Марко?

И дај одговорете ми за Александра и тортата?

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Што му плеснала Билјана?

Објаснето кај мене на претходната страна исто и за тортата...

Z

Zoza

Гостин
Што и е на оваа Бојана бе ?? Зашто му ги зема сите пари на Марко? Зашто не му ги зема парите на Роквата кој изеде хамбургер или на Андреј кој изеде цело ебано пиле? Што и е проблемот глупа овца !! И Гоца требаше едно писмо на Марко да му даде поради тоа шо дечкото ги изгуби сите пари а другите две писма нека бидат лотарија!

Marko dobi pismo koga Toni se borese vo Kikoman

O

Orion.

Гостин
--- надополнето ---

[/COLOR]
Покажа дека е праведна и не ги дискриминираше и тие од другото племе иако со сите си го има...[/QUOTE]

:pos: Тачно баш е праведна. Дечко и, Андреј и сите други се најадоа а Марко кој го е.е. Значи брат, на пуст остров се, јадат само ориз секој ден и не можеш да замислиш кој глад ги тепа сите таму. ПРАВЕДНО би било Бојана да му ги земеше парите на Андреј или Никола зашто се најадоа. Тоа е пред се хумано и со овој гест Манекенката покажа дека ај кју-то и е колку моменталната временска температура

Z

Zoza

Гостин
Што му плеснала Билјана?

Koga go prasa kako reagirale na toa sto se otkazala edin kaza pak toa od plemenski a biljana mu veli: da ti si posten u fazon ni napagas nekoj poslab od tebe ni devojka setoa toa bese za ovaa igrata vo voda koga zobrese idi andrej nema veze sto je devojka i toa za Milos...so drugi zborovi mu kaza megu redovi: edine molci si popameten si

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
:pos: Тачно баш е праведна. Дечко и, Андреј и сите други се најадоа а Марко кој го е.е. Значи брат, на пуст остров се, јадат само ориз секој ден и не можеш да замислиш кој глад ги тепа сите таму. ПРАВЕДНО би било Бојана да му ги земеше парите на Андреј или Никола зашто се најадоа. Тоа е пред се хумано и со овој гест Манекенката покажа дека ај кју-то и е колку моменталната временска температура
Што ви е бе вас? Што треба, да му ги земе парите на дечко и или на другарот? Луѓе, сфатете дека играва не е фер. Секој си гледа и треба да си гледа за себе. Јас да бев, ќе ги земев парите на оној кој ги имаше најмногу а не ми е најверен другар од бившото племе. Марко да беше, мислиш дека од Тони ќе му ги земеше парите? Ха!

Воин без Коњ

краток и јасен
Член од
18 септември 2010
Мислења
850
Поени од реакции
1.213
Живо ме интересира дали по крајов на епизодава Андреј и предложил на неговата девојка или не, и што таа одговорила. Пошо нели рече, на крајов на епизодава има да и предложам на девојка ми а ако не го направам тоа јас сум лажго.

За Тони и за пилето, жими мајка знаев дека треба да го земе тоа другото т.е. да го замени она што го купи. Затоа што нели пред него Никола си остана со истото она што си го купи и испадна бољи е сега Тони требаше да си го замени ама нема везе. Бољи лижавче него ништо како Марко, Јелена или Кача (иако они добија писма ама ај...)
А и на почеток ја не би дал пари за мармаладон озбилно (можда сеа така зборам дека сум најаден, кој знае)

Мислам дека Марко многу бурно изреагира. Не му требаше тоа.

За Един... смешки :)

O

Orion.

Гостин
Што ви е бе вас? Што треба, да му ги земе парите на дечко и или на другарот? Луѓе, сфатете дека играва не е фер. Секој си гледа и треба да си гледа за себе. Јас да бев, ќе ги земев парите на оној кој ги имаше најмногу а не ми е најверен другар од бившото племе. Марко да беше, мислиш дека од Тони ќе му ги земеше парите? Ха!
Баш за себе си гледа:), со тој нејзин акт изгуби потенцијални гласови за финалето од екс-баханди, барем од Марко. А ако на пример ги земеше парите од НАЈАДЕНИОТ Никола, сигурно нема да и се лутеше и најважно нема да изгубеше потенцијални гласови.

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Па пак Тони добро помина, тостови со џем/мармалад нешто и лижавче :)

Р

~~РубинРед~~

Гостин
Како и да е Тони слатко си го изеде лижавчето :pipi:
Aдреја(водителот)се заебава и му вели:Ова дефинитивно е најскапата лижалка во светот,ама како не ја зеде кокошката еј...Гревче живо.
И навистина не и требаше тоа на Бојана,па луге бе,од толку натпреварувачи таа реши на Марко да ги зеде парите,па што ако се повеке?Човекот остана само на едно банање и пиво што им го дадоа на почетокот.

Srcee

Unforgettable
Член од
29 април 2008
Мислења
5.275
Поени од реакции
3.496
Како и да е Тони слатко си го изеде лижавчето :pipi:
Aдреја(водителот)се заебава и му вели:Ова дефинитивно е најскапата лижалка во светот,ама како не ја зеде кокошката еј...Гревче живо.
И навистина не и требаше тоа на Бојана,па луге бе,од толку натпреварувачи таа реши на Марко да ги зеде парите,па што ако се повеке?Човекот остана само на едно банање и пиво што им го дадоа на почетокот.
Ја не знам зошто сте се фатиле со Марко. Па и Катарина и Јелена и Гоца имаа по 5000 ама она колку толку се има со нив. Фала Богу дека ќе го одбере човекот со кој не се има толку а кој има припојше пари.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.851
Поени од реакции
20.350
Леле колку ми беше сирота Јелена, што ја нарекоа најглупа... кутрата се изнасекира, арно битно Гоца и вика ја немислам дека си глупа хахахахаха, абе крај на програмата се значи, а тони да си напраи постер со тоа лижафката под итно, Марко у тоа кадичето ко слон укупатило, Бојана го исшиба му ги собра парите ама битно бањат де, Никола се изнаждере да надокнади тоа малку мрсно да стаи, флегма, па после Тони бил најмрзлив, овие двајца сјамките (Бојана и Никола) ко фатени се ништо не праат, жими Андреј што го маа тачка па иде мафта со тоа мачетата низ тоа прашумата, па нели и мајмуни ќе колеше оф пусто де ... :)))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom