Vip Survivor

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Течно како Вики Ралева да ја слушам :pos2:

Туку мора да го најдеме копилево и да го шкопаме,нема осет човекот кога треба да почне да ги јаде говната а кога да ќути.

Е тоа да морa да го најдеме,тие прават друг муабет а тој уште јаде гомна за претходниот.

Ништо не разбрав тие еден муабет прават овој Томче за претходниот ни објаснува.
Емисијата не е во живо па така да можеле да стават превод а не овој да јаде гомна.
Таман почна 10 минути траеше и одма реклами кој траат 15минути :@

ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЛЕ колку е глллллллууууууууппппппппппппппппппппп овја томче.

--- надополнето ---

Го исклучив ќе го гледам на нет покасно, ептен се нервирам. Вика как ошто слушнавте :tapp:, па ако смо слушнале што јаде трице

Томче да ми го јаде,глупак еден нека оди таму кај нинџите да му ебам глупакот.

--- надополнето ---

Го исклучив ќе го гледам на нет покасно, ептен се нервирам. Вика как ошто слушнавте :tapp:, па ако смо слушнале што јаде трице

Абе ние не разбираме па он ни објаснува е работава :smir:

--- надополнето ---

Јас од дамна видов дека не ја бива работата ќе си гледам после или утре на нет нема што да се замарам со овој кретенов...

не бе на нет ќе си гледам на раат, без реклами, па зашто имаме интернет? па ако не ќе мора да слушаме вакви дегени.

Што е со овој Томче бе?!:tapp: Кај замара па се праи уште демек знае нешто а врска си нема... вика дај да видиме сеа што ќе кажат Тони Зен и МИЛАН?! ваљда на Милош мислеше... иначе сум го приметил редовно секоја недела минимум по еден човек го меша по име.

Баш,по грешка ако го заслушаш ќе слушнеш што глупости си тропа.

Емисијава е закон,сум се утепал од смеење :pos:

Што е со овој Томче бе?!:tapp: Кај замара па се праи уште демек знае нешто а врска си нема... вика дај да видиме сеа што ќе кажат Тони Зен и МИЛАН?! ваљда на Милош мислеше... иначе сум го приметил редовно секоја недела минимум по еден човек го меша по име.

Финтата е што нинџене од јапан не ги разбиравме и можеше да тресе што сака и да не ни смета и ни беше интересен затоа што таква беше и емисијата. Можеби и не беше емисијата заебанција али он ја напрае да е.

Е кој мерак ми го направи Тони на крај што си израпува на македонски !!!!!!!

Јак капут имаше уффф :vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom