- Член од
- 9 април 2009
- Мислења
- 3.183
- Поени од реакции
- 3.830
^ Не Иосоно, они не сваќаат дека Пандев во тим со ваков квалитет е тежок просек, они го очекуваат Меси на терен, Пандев според нив не го давал максимумот, ете, нема везе што во финале на ЛШ ( уникатна прилика во кариера ) он во контра клапнува при активен резултат од 0-1, не, он за МКД не го давал максимумот, за Интер го давал затоа ...
Во Интер имаше реализација, за МКД немал, нема везе што лани во клучен меч утна ситуација боља и од пенал со Бари, нема везе што и со Челзи утна топ шанса, со ЦСКА беше тежок просек и неможеше гол да даде, такоџе и со Барса првата ( алудирам на шанста во второ ), нема везе што и во финалето од ЛШ утна шанса по тацна од Милито, не, он само за Мкд немал реализација и утнувал шанси ...
Ама шансата во финалето од ЛШ промашена, или она клапнување на терен никој не го памти, зашто тука беше мајсторот Милито, оној главен убица од нападот во Интер.
син и иосоно... вака...
никој, или барем јас не очекуваме чуда од пандев за репрезентација... го следам интер, знам многу добро за што е способен пандев... само!!! исто како и други членови на форумот и не само на форумот, туку и луѓе со кои сум разговарал, тренери, новинари и други, така и јас сум револтиран од некои работи кои пандев ги прави во репрезентацијата, што во никој случај не би смеел!!!
прво!!! како да е роден во италија, шпанија или било на кое друго место, па не ја знае мак публика и нејзината навивачка култура!!! на то треба да е учен оти почна по ср села кои имаат нула ниво на култура и каде се кара по се и сешто... свирежите на публиката треба за него да се најмал проблем!!! треба да ја види прво неговата игра, а после да искажува мислења!!!
второ!!! се јави со демант!! то е ок!! ама се јави дури откако виде дека народот воопшто не се потресува дали ќе играл или не и откако виде дека повеќе од пола не го ни сакаат да игра!!! дали со ерменија му беа првите свирежи коои ги добил за македонија??? мислам дека не!!! зошто сега му посметаа, баш на недела дена пред новите два квалификациски натпревари???
трето!!! играч како пандев, значи тн. лидер во никој случај не смее да влагува во конфликт со слелектор (катанец) и да бојкотира репрезентација (играше ама како???) на натпреварот со холандија на гости!
затоа се гневни останатите луге!!! прво ЈАС ВЕЛАМ не дава ни 1/3 од то шо го дава за интер, без разлика на постигнатиот ефект!!! а за навивачите е посебна приказна!!! ако има нешто што му смета нека кажи отворено, а не да ги наоѓа криви навивачите!