Публиката - 12 играч?

• Креатор на темата Креатор на темата Syn
  • Време на започнување Време на започнување
Глејте ги Ирците како навиваа на 0:3 и не бамбурете многу...
Луѓе дај не замарјте со безвезе коментари!? Ирска губеше од РУСИЈА, и сеуште се бореа и во моменти кога губеа 3:0! Тоа е сосема различно од тоа да играш против Ерменија (на домашен терен), и уопште да не се бориш и да напаѓаш, и се влечеш и чекаш да заврши натпреварот, а уствари резултатот е 1:1...

Луѓе дај не замарјте со безвезе коментари!? Ирска губеше од РУСИЈА, и сеуште се бореа и во моменти кога губеа 3:0! Тоа е сосема различно од тоа да играш против Ерменија (на домашен терен), и уопште да не се бориш и да напаѓаш, и се влечеш и чекаш да заврши натпреварот, а уствари резултатот е 1:1...

Е да му е.... ако е нормално да навиваш на 0:3 и да ги спуштиш гаќите на 1:1, и ако имате 3 грама памет сите заедно што на 1:1 се откажувате!!! И криза и падови во играта имаат многу појаки од нашите ама тоа не ви паднало на памет изгледа. Колку гомна изеде публиката Вардар не ја пере и ако сте вие навивачи јас сум Мики Маус. И дај одјебете веќе еднаш со малоумни дигања во воздух дека сте биле незнам што од публика затоа што сте ги отерале нашите у курац на 1:1. Вие сте срам од публика и нема ни еден фудбалер во МК што сака да игра на Филип II, од тоа баграта ретардирана што се собира таму. И не ми го расипувајте филмов, ви кажав дека се говеда малоумни сите што свират по нашите и ако се пронаоѓате во групата, ме заболе.

Спортски поздрав!

Е да му е.... ако е нормално да навиваш на 0:3 и да ги спуштиш гаќите на 1:1, и ако имате 3 грама памет сите заедно што на 1:1 се откажувате!!! И криза и падови во играта имаат многу појаки од нашите ама тоа не ви паднало на памет изгледа. Колку гомна изеде публиката Вардар не ја пере и ако сте вие навивачи јас сум Мики Маус. И дај одјебете веќе еднаш со малоумни дигања во воздух дека сте биле незнам што од публика затоа што сте ги отерале нашите у курац на 1:1. Вие сте срам од публика и нема ни еден фудбалер во МК што сака да игра на Филип II, од тоа баграта ретардирана што се собира таму. И не ми го расипувајте филмов, ви кажав дека се говеда малоумни сите што свират по нашите и ако се пронаоѓате во групата, ме заболе.

Спортски поздрав!
Glupa tie sporedbata
kako prvo ircite igraa so rusija a nie so ermenija ete neka gubat ircite od ermenija (sto znaci isto i za nas pred vreme dobien natpervar)pa ke vidime dali publikata ke dava podrska
drugo bez navivaci odnosno podrska od navivacka grupa bilo koja ne moze da se krene morlaot na publikata i igracite so semkari i strucnjaci odnosno iskoplesirani bivsi fudaleri i komentari jas ke ja pogodev ovaa (primer vo slucaevite na ristic) ne mozes i ne treba da ocekuvas poveke pa ako sakas i navivcka kultura i istorija i red drugi raboti znaci e nevozmozno da se pravi sporedba na irska -rusija i utakmicatamakedonija-ereminija
pa i kraj kraeva nie sme balkanci a tie se od ostrovot i sme 200% baska narodi i mentalen sklop na razmisluvanje i so nitu edna dopirna tocka
ps,da ne se razbereme pogresno i jas go usudvam svirkenjeto na igracite na reprezentacijta zadovlostvoto treba da se izrazi so parola na sledniot natprevar ili so bojkot na reprezentacijata (sto znaci podobro ne odi na utakmica od kolku da go ponizavas pred protivnikot)
no za dzabe se site mubate koga nas greskata nie vo hari i kopanija a ne vo drugi

Спортски поздрав!

Пак ќе пишам, не можеш поради неколку луѓе во ист кош да ја ставаш цела трибина. Ете јас познавам навивач-идиот на Интер, дали тоа значи дека и ти си таков?

Горан, и Ирска не е Македонија и за нив Русија не е огромен фаворит. 0:3 не изненади сите не само Ирците, ама тие си останаа прибрани. Ние на 0:3 столчиња ќе корневме. Ти гарантирам дека Ирците ќе даваат поддршка 90 минути, тие се злато од публика сум ги гледал многу пати. Сум гледал каква атмосфера правеа против Македонија кога ние бевме апсолутни анонимуси. Еднаш не тепаа со гол во 80 и некоја минута, по нашава логика до тогаш требаше да ги свират нивните, ама не беше така. Навивач на Ирска, Шкотска... никогаш нема да падне толку ниско. И спуштете се малку на земја со тоа однапред добиен натпревар: Ерменија едвај изгуби од Ирска дома и ја преслуша Словачка. До сега ваљда треба да ви биде јасно на сите дека не сме голем фаворит со нив. Тоа е во суштина и проблемот, кривата слика што ја имаме дека со некого сме големи фаворити, па после пиздиме на трибина.

Долрокс, никаде не реков до сега дека цела трибина е таква, сите постови ми се однесуваат исклучиво на овие ликови што тврдат дека е паметно на 1:1 пред да заврши натпреварот да свират по нашите, наместо да создрадат атмосфера да се победи. Јас сум дел од таа трибина 15 години и никогаш не сум го правел тоа што се правеше со Ерменија.

Горан, и Ирска не е Македонија и за нив Русија не е огромен фаворит. 0:3 не изненади сите не само Ирците, ама тие си останаа прибрани. Ние на 0:3 столчиња ќе корневме. Ти гарантирам дека Ирците ќе даваат поддршка 90 минути, тие се злато од публика сум ги гледал многу пати. Сум гледал каква атмосфера правеа против Македонија кога ние бевме апсолутни анонимуси. Еднаш не тепаа со гол во 80 и некоја минута, по нашава логика до тогаш требаше да ги свират нивните, ама не беше така. Навивач на Ирска, Шкотска... никогаш нема да падне толку ниско. И спуштете се малку на земја со тоа однапред добиен натпревар: Ерменија едвај изгуби од Ирска дома и ја преслуша Словачка. До сега ваљда треба да ви биде јасно на сите дека не сме голем фаворит со нив. Тоа е во суштина и проблемот, кривата слика што ја имаме дека со некого сме големи фаворити, па после пиздиме на трибина.

Долрокс, никаде не реков до сега дека цела трибина е таква, сите постови ми се однесуваат исклучиво на овие ликови што тврдат дека е паметно на 1:1 пред да заврши натпреварот да свират по нашите, наместо да создрадат атмосфера да се победи. Јас сум дел од таа трибина 15 години и никогаш не сум го правел тоа што се правеше со Ерменија.

Епа тоа ти викам друже, кај нас некои орди уште живеат во 3 век п.н.е. тоа нема никогаш да се смени за жал... Не само ние македонците, туку и цел балкан е таков, плукаме по она што треба и не треба, гледаме на комшијата да му цркне козата бидејќи ние немаме коза, ќе продадеме и родена мајка ако треба за 200 денари, е тоа сме ние балканците... Ова нема никогаш да се смени, или пак можеби ќе се смени ако се населат 300 милиони кинези на балканов :)

Кинези фала богу не ни требаат, и не сакам да ни требаат, не можеш да бидеш позитивен кога си разочаран, а јас многу труд и желба за победа не видов на натпреварот со ерменија, ако веќе сакаме публиката да ја подржува репрезантацијата, секогаш, треба да се почне од фудбалерите, сите добро знаеме како кошаркарите играат за репрезентација, пожртвувано, со жар, и желба за победа без разлика со кој играме (Ѓечевски играше со скршен нос два натпревари пред да оди на операција) а верувајте тоа публиката го гледа и почитува, ако знаат да играат како светски шампиони против англија треба и мора да знаат исто таква игра да покажат и против послаби селекции.
За репрезентација не се игра од што се мора, за репрезентација се игра од љубов

етееее........ помина и русија... и имаше свирежи??? немаше... а оти немаше??? оти играчите изгнаа на терен (е то шо не победија е друга прикаска)!!! на крајот беа поздравени со аплауз!!! заслужен!!! покажавме дека без ЅВЕЗДИ играме подобро! а плус и ги поштедуваме противничките селектори од трошок за печатење на слики од нашата ѕвезда за да им посочат на нивните играчи каде е најлесниот начин да ја сопреш македонската репрезентација!!!

клик
Што прават нечиви навијачи....
А некои тука кењаа за едни обични свирежи,кој патем беа и повеќе од заслужени ! :tapp:

етееее........ помина и русија... и имаше свирежи??? немаше... а оти немаше??? оти играчите изгнаа на терен (е то шо не победија е друга прикаска)!!! на крајот беа поздравени со аплауз!!! заслужен!!! покажавме дека без ЅВЕЗДИ играме подобро! а плус и ги поштедуваме противничките селектори од трошок за печатење на слики од нашата ѕвезда за да им посочат на нивните играчи каде е најлесниот начин да ја сопреш македонската репрезентација!!!
А ти да не имаш срцометар па знаеш кога некој гине а кога некој не гине на терен ... односно, го оставал срцето на истиот.
Свирежи немаше само ради противникот, нејсе и тоа, кога амебите у глава ке се разработат кај нас, ке укапираме дека не е до тие на терен, него до ТРЕНЕРОТ, кој е една проста незналица, природна катастрофа за земјава, тоа што беше Катрина за американците, тоа е Јонуз за македонскиот фудбал, нормално уз оној кој го контролира од горе, Хари, капиш сеа ?

Со Ерменија најголем губитник беше тој и никој друг, тактика НУЛА, осет за измени НУЛА, парирање во одбрана за брзиот нивни напад и контри( једино нивно оружје ) НУЛА, што сакаш повеќе ?
Денес всушност Македонија не беше ништо поарна од дуелот со Ерменија, од една страна Русија изигра очајно лошо но пак, доволно за да победи, од друга Македонија имаше една единствена шанса за гол, пеналот ... толку.
Тоа всушност и беше првата и единствена интервенција на Акинфеев вечерва.

п.с. Имаше и денес обиди за свирежи и плукање за играчите али беа спречувани од дел од фановите, бар така беше таму каде што седев ја. Једино со 1 се согласив денес, кога Јонуз го нарече торкуле кое благе везе си нема од она што го работи.

п.м.с. И на почетокот кога го најавија Јонуз како наш тренер, цела јужна го исвирка тој момент ...

клик
Што прават нечиви навијачи....
А некои тука кењаа за едни обични свирежи,кој патем беа и повеќе од заслужени ! :tapp:
Ти разликуваш ли Хулигани и навивачи.Отишле таму не за да навиват за Србија туку клубски сметки да расчистуват па тепале голаманот предавник на Партизан.И цела збрка ја направи еден хулиган кој сечеше мрежи фрлаше бакли вака како што го гледам собрал искуство и на Косово и во Босна.Кај нас нема до толку такви изроди.Има уствари wanna be на кои овие им се идоли

Еве го херојот цела збрка што направи
C_3_Media_1152643_immagine_obig.jpg

А ти да не имаш срцометар па знаеш кога некој гине а кога некој не гине на терен ... односно, го оставал срцето на истиот.
Свирежи немаше само ради противникот, нејсе и тоа, кога амебите у глава ке се разработат кај нас, ке укапираме дека не е до тие на терен, него до ТРЕНЕРОТ, кој е една проста незналица, природна катастрофа за земјава, тоа што беше Катрина за американците, тоа е Јонуз за македонскиот фудбал, нормално уз оној кој го контролира од горе, Хари, капиш сеа ?

Со Ерменија најголем губитник беше тој и никој друг, тактика НУЛА, осет за измени НУЛА, парирање во одбрана за брзиот нивни напад и контри( једино нивно оружје ) НУЛА, што сакаш повеќе ?
Денес всушност Македонија не беше ништо поарна од дуелот со Ерменија, од една страна Русија изигра очајно лошо но пак, доволно за да победи, од друга Македонија имаше една единствена шанса за гол, пеналот ... толку.
Тоа всушност и беше првата и единствена интервенција на Акинфеев вечерва.

п.с. Имаше и денес обиди за свирежи и плукање за играчите али беа спречувани од дел од фановите, бар така беше таму каде што седев ја. Једино со 1 се согласив денес, кога Јонуз го нарече торкуле кое благе везе си нема од она што го работи.

п.м.с. И на почетокот кога го најавија Јонуз како наш тренер, цела јужна го исвирка тој момент ...

неможам да се споредувам со толку добри познавачи на фудбалот ко тебе... признавам... ти знаеш се!!! алал да ти е!!!

Не ги мешајте Србите и ова нашево, Србите беа организирани да го прекинат натпреварот, некој сето тоа го средил. Мислам испод секое ниво е тоа нивното и не е за никаква споредба со било што од овој век, овие дешавки се случуваа во 80-тите од минатиот...

^
^
Па со оглед на фактот што и полуретардуран знае каде е проблемот на фудбалска Македонија, проблем кој ти очигледно не го гледаш, џабе ке биде дискутирање на таа тема, на крај краева ја немам срцометар, ти имаш, покадарен си од мене у тој поглед, кажи ми како се движеа бројките од денес од аспектот " oставање срце на терен '' ? :tv:

Ти си тој што има фантазија аналогна на онаа што го пишува серијалот од книги Хари Потер, па тука ми зборуваш глупости за тоа кој давал а кој не давал максимум, ене, оној твојон Новевски и денес ко малечко детенце е претрчан па ја не тролам овде на форумов за таа негова грешка, него како што реков и на темата за мак. репрезентација, со ваква федерација и со ваква пародија на тренер, капацитетот ни е ЛИМИТИРАН, ама јебига, неможам ја против тебе и твојот срцометар. :wink:

^ Па со оглед на фактот што и полуретардуран знае каде е проблемот на фудбалска Македонија, проблем кој ти очигледно не го гледаш, џабе ке биде дискутирање на таа тема, на крај краева ја немам срцометар, ти имаш, покадарен си од мене у тој поглед, кажи ми како се движеа бројките од денес од аспектот " oставање срце на терен '' ? :tv:

Ти си тој што има фантазија аналогна на онаа што го пишува серијалот од книги Хари Потер, па тука ми зборуваш глупости за тоа кој давал а кој не давал максимум, ене, оној твојон Новевски и денес ко малечко детенце е претрчан па ја не тролам овде за таа негова грешка, него како што реков и на темата за мак. репрезентација, со ваква федерација и со ваква пародија на тренер, капацитетот ни е ЛИМИТИРАН, ама јебига, неможам ја против тебе и твојот срцометар. :wink:

па зато и ти велам дека се си знајш де... признавам...
неможам да се надпишувам со некој шо е кадарен за на филозофски фалултет и кој си пишува само она шо го замислил а не во контекст на постот кој го цитира!!! немам намера појче да ти реплицирам...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom