Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Милан уште поголем срам. Изгуби од тимот кој е срам за италијанскиот фудбал.

Голема работа ако не тепале и ако испаднале. Да е ЛШ да плачеме, ама за ова? Вреди ли?
ne e taka be druze
mnogu go potcenuvate liga evropa kupot
ne e bas tolku za nigde pak se zimaat pari se zimaat poeni za italija da gi zadrzi 4te pretstavnika vo liga na sampioni i taka natamu
baska i golema bruka e da ispadnis po grupi u grupa so salzburg i lech
se gleda deka lech ne e tolku slaba ekipa ali i deneska trebase da tepate mada i vremeto zaeba malce

Ова не се услови за фудбал.Дел Пиеро како ја промаши таа со глава можевме да ги поебеме јако ама тоа е тоа.Да се насочиме кон серија А.Барем со кренати глави ке искочиме, кој гледаше знае дека ова неможе да се игра фудбал во вакви услови.ПОзз

Милан уште поголем срам. Изгуби од тимот кој е срам за италијанскиот фудбал.

Голема работа ако не тепале и ако испаднале. Да е ЛШ да плачеме, ама за ова? Вреди ли?

Кога лисицата видела гројзе али многу било високо и не мошела да го фатит и си рекла остај бе кисело е...така и вие мизерии

ЈУВЕНТУС ДО КРАЈ Несупех е да отпаѓаме у раната фаза али тимот се гради и гради а и ги растуривме немавме среќа

ne e taka be druze
ne e bas tolku za nigde pak se zimaat pari se zimaat poeni za italija da gi zadrzi 4te pretstavnika vo liga na sampioni i taka natamu
se gleda deka lech ne e tolku slaba ekipa ali i deneska trebase da tepate mada i vremeto zaeba malce

Се земаат поени, да. Но не ми е јасно зошто тие поени се собираат и од ЛШ и од ЛЕ. Треба посебно да се земаат. Ако им иде на германците(пример) оље у ЛЕ и притоа успеат да земат место од Италијаниве, не значи дека у ЛШ ќе праат парче.

Се земаат пари, ама не вреди. Красич се повреди во ЛЕ, беше аут 1 месец. Јуве имаше неколку не така добри резултати. Не викам дека Красич е играчот поради кој Јуве тепа, но е битен за овој тим.
Сега нема да има можност за повреди, и повеќе одмор(генерално) за играчите.

img014.jpg
...Абе Мело каков флезе да игра како нинџа само очите му се гледаа :pos: Во нормални услови ќе ги тепавме сугурно но и вака е добро што одпаднавме сега со сите сили кој Скудетото :vozbud:

Не го гледав мечот, не ме интересира играта битно е дека нема да трошиме енергија на небитни мечој понатаму.
Не ми е гајле дали ќе се плачат другите за изубеното место на Италија во ЛШ оти очигледно од 2006 на никој не му беше гајле. Ако некој си заслужи да биди во топ 3 ќе оди во ЛШ ако не нека си игра Еуропа.

Се надевам дека нема некој повреден. П.с. Накратко ако можи само некој импресии за Ланзафаме??

Добро е, нема повреди. Она што ме нервира, ќе пишам по кој знае кој пат, се трошат премногу шанси. Еден убиец во 16 метри и ќе бидеме топ.

П.С. Уште има по некој разочаран пензионер што не може да си објасни како неговиот клуб го прими сув среде Милано :smir:

Добро е, нема повреди. Она што ме нервира, ќе пишам по кој знае кој пат, се трошат премногу шанси. Еден убиец во 16 метри и ќе бидеме топ.

П.С. Уште има по некој разочаран пензионер што не може да си објасни како неговиот клуб го прими сув среде Милано :smir:

навивав за вас бе дебилче,доста се фали со победата во Милано 1-2 има реванш , лани беше 0-3 и 3-0 вкупно 6-0 за милан. Стрпи се во напролет па ке прајме муабет. А иначе навива за вас како италјански тим оти ке ми лапнат место германците . Акао кажувате дека не ви се игра уште на почеток откажи се и нека игра Каљари а не вака да се резилиш и да бараш алиби.

ne e taka be druze
Тоа за собирање поени и за задржување на 4ри претставника италијанците сами го убија уште од 2006та така да нивна ќе биде вината ако таа привилегија ја загуби Италија и ничија друга. Жабарска проста работа :pos:

навивав за вас бе дебилче,доста се фали со победата во Милано 1-2 има реванш , лани беше 0-3 и 3-0 вкупно 6-0 за милан. Стрпи се во напролет па ке прајме муабет. А иначе навива за вас како италјански тим оти ке ми лапнат место германците .

А од кога тоа е проблем на Јувентус ?

Само што видов 1-1,очекувано.пишав на тип подфорумот да не се игра 2 ни случајно. Тутку единствено шо ме занимаше од овој меч ,(како што разбрав) немаме повредени :cug:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom