Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
да бидеме реални годинава јуве се тапа бетер од баерн :)) а незнам зашо толку то потценувате оваа натпреварување или пак сега дека го јадевте од еден Лех и ај не е важно лига европа демек... а иначе типувам на Милан има најдобар тим годинава од сите италјански екипи

Здравје, но освен Баерн дали некој заслужува да игра ЛШ, т.е. дали некој друг освен Баерн стига далеку?
Според поени може ќе го заслужат, но според игра во ЛШ, НЕ.

Италијаните скоро сите и скоро секоја година сите идат во 1/8, освен случајот лани, и пред тоа не ми текнува.

И затоа треба посебно да си бидат поените за ЛШ и ЛЕ, па ако треба и 0 да имаат италијаните у ЛШ.

тоа да но самите сте криви што губете од вакви екипи а исто поени

да бидеме реални годинава јуве се тапа бетер од баерн :)) а незнам зашо толку то потценувате оваа натпреварување или пак сега дека го јадевте од еден Лех и ај не е важно лига европа демек... а иначе типувам на Милан има најдобар тим годинава од сите италјански екипи
Ако мислиш дека пишуваме вака од кога одпаднавме оди 10 страни читај наназад што муабет вртевме овие денови како сакаме да заврши оваа утакмица :)

Ја за ова не би се согласил ама ИЧ

Баталете ги неписмениве шо се избацуваат како падобранци, ставете ги на игнор, ќе дојде модератор ќе ја среди темата. Ако има некој нешто да кења нека оди во соодветната тема и шо сака нека пишува.

Друга ствар, толку ли имате комплеки од Јуве, па нон-стоп од уста да не го вадите, дури и кога не е поврзано со вашиот тим. Ако е така, а така е, баш ми е мило што и кога не треба Јуве ви се мотка низ глава. Јеби га, да не си најтроофееен италијански клуб!

Во ред ќе беше ако Јувентус излезеше со младите и речеше оваа сезона не се бориме во ЛЕ, вака испаѓа првиот тим да не може да ги победи еден Салзбург и Познан.Стварно е срамота, ги игра Красич, Киелини,Бонучи,Дел Пиеро и неможат да победат.Оваа сезона изгледа ќе бутнеме нов рекорд во нерешени натпревари, со Катанија сега што да очекуваме 1-1, 0-0 или?
И дај не се расправајте без причина со овие од Милан кога човекот ништо лошо не рече и кривицата и грешките треба да ги бараме кај карикатурана од тренер пред се.

тоа да но самите сте криви што губете од вакви екипи а исто поени
Ма се знаеше дека нема да идеме понатака тоа уште претходната утакмица против Салзбург го праевме муабет овде на форумот.Пола тим играат од16 до 18 години тогаш.Може не пола ма имаше многу младинци.Сега имаше ептен лоши услови а и никој не сакаше здравје да си ризикуваи Серија А за утакмицава.Целите на клубот за новата сезона беа уште на почеток на сезоната кажани.ЛИГА НА ШАМПИОНИ ДА СЕ ВЛЕЗЕ ОБАВЕЗНО СЛЕДНАТА ГОДИНА.Лига европа рекоа дека нема да се откажам ( неможе да каже ке попуштиме и ке испаднеме намерно) и ете видовме што се деси.Не изгубија ни една едноставно со реми и без голем срам си искочија ид натпреварувањето.Силата во серија а ке ја прикажеме

Дајте некои хајлајтс да се нагледам уметничко лизгање!

Во ред ќе беше ако Јувентус излезеше со младите и речеше оваа сезона не се бориме во ЛЕ, вака испаѓа првиот тим да не може да ги победи еден Салзбург и Познан.Стварно е срамота, ги игра Красич, Киелини,Бонучи,Дел Пиеро и неможат да победат..
на овој снег и Чак Норис да влезеше тешко дека ќе дадеше гол :pos:

дете? ти си за мене дете бе
Можеш дедо не викаш за областа фудбал мали.Детски и смешни коментари оставаш.Јас можам 56 години да ставам да ми пишува ама мислам дека кога ке прочита човек како пишуваш и што пишуваш лесно ке се види реалноста.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom