Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Требаше да ја искористиме одбиената топка од слободниот на Дел Пиеро, Бонучи сепак не е напаѓач не знаеше како да се снајде. Красиќ супер игра, не навлегува ептен агресивно, само си ја пушта топката и асистира или шутира тоа ми се допаѓа. Јакинта е дрво невидено. Од овој натпревар очекувам 1-1 да заврши најдобро ке биде, или па можда и ако имаме среќа да победиме.

Ако не друго барем Рудневс се прослави, сега е нај шизик у цело мало (4 гола не се заебанција) :tv:

Manninger добар е не можеше да направи ништо за голот
Camilleri за годините е добар имаше 1 2 добри интервенции
Bonucci добар можеше да го израмни резултатот
Chiellini изигра добро но 1 грешка за голот
Traore солидно но не ме ипресионираше
Krasic се труди да направи за јуве
Marchisio истот како за Красич
Sissoko да го истај од игра но имаше со Красич добро проигрување
Pepe изигра добро
Del Piero алекс можеше да го израмни резултатот преку слободен
Iaquinta троши мн шанси
ајде можи ке ни тргни во второ полувреме ... но сепак условите за игра се катастрофални

Еве и Марота го коментира апла очигледното

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“The state of the pitch is very dangerous and there just aren’t the right conditions to play this match,” director general Marotta told Mediaset ahead of the 20.05 UK time kick-off.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“The area around the touchline is completely iced. I really hope nobody gets hurt out there.
[/FONT]
[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]“The medical suggestion from UEFA is that a game should not be played at -15C, but we accept the referee’s decision. [/FONT]
Јувентус ке победи само ако од таму излезат 11 здрави играчи

Се депресирав искрено.

Па да ти кажам од ова што го гледаме не да се депресираш незнам што треба да правиме веќе. Знаеме дека не сакаат да се пласираат ама нека одиграат една утакмица за фановите барем, ова срамота е, победа нема да имаме против вакви тимови а сакаме скудето и ЛС, незнам што да си помислам кога губиме од Лех :toe:

Manninger добар е не можеше да направи ништо за голот
Camilleri за годините е добар имаше 1 2 добри интервенции
Bonucci добар можеше да го израмни резултатот
Chiellini изигра добро но 1 грешка за голот
Traore солидно но не ме ипресионираше
Krasic се труди да направи за јуве
Marchisio истот како за Красич
Sissoko да го истај од игра но имаше со Красич добро проигрување
Pepe изигра добро
Del Piero алекс можеше да го израмни резултатот преку слободен
Iaquinta троши мн шанси
ајде можи ке ни тргни во второ полувреме ... но сепак условите за игра се катастрофални

Ја фатив од 30 минута не стигнав порано, далеку сме подобри од нив и мислам дека можеме до гол да стигнеме сигурно.ОД тоа што видов за 10-15 минути се согласувам со тоа што го пиша погоре така некако беше а оној болдираниот кој е?

Еве и Марота го коментира апла очигледното

Јувентус ке победи само ако од таму излезат 11 здрави играчи

Што е лошо времето лошо е, ама нека не си играат со реномето на клубот, нека испаднат ама без победа против вакви третокласни екипи е стварно срамота, ајде да се надеваме на пресврт во второ.

Ај 1-1 и да земам некој денар! :pos:..Поарно скии да облечат наместо копачки :pos:

хаххахахаха :pos:

--- надополнето ---

Ја фатив од 30 минута не стигнав порано, далеку сме подобри од нив и мислам дека можеме до гол да стигнеме сигурно.ОД тоа што видов за 10-15 минути се согласувам со тоа што го пиша погоре така некако беше а оној болдираниот кој е?

Момакот игра во примавера има 18 години

Вистина еееееееееејјјјјј, нека донесет портокалова.
Нашине хулахопки носет а овие педериве од Лех ракајне собрани им се. :pos:

Хахах келини не носи,звер.Се извадив од памет кога ги видов на терен.Капути нека облечат на полувреме сега хаха.Земале капи, шалови, ракавици, хулахопки, абе ова ли се услови за фудбал у пм.Дај боже да им протнеме некоја топка у гол второво полувреме колку да не се избрукаме па нека играат младинците после лига европа

Нашиве ко на скиање да одат,излегоа на терен со комлетна зимска опрема :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom