Фан Клуб: Јувентус

• Креатор на темата Креатор на темата G@rfielD
  • Време на започнување Време на започнување
Неможам да ги гледам како играат нашиве :nerv: (Од снегот :) )

Ајде ајде рушиме нов рекорд, после 30 години губиме од Полска екипа, прошлава година го срушивме рекордот на клубот, па изгубивме од Џенова мислам (не ме фаќајте за збор) после 40 години, многу рекорди оборуваме а цело време течат некакви проекти.
Ништо чудно ако заредиме вакви резултати и во калчото, после незнам со што ќе се вади Дел Нери, ајде овде временски услови се во прашање.

Ајде ајде рушиме нов рекорд, после 30 години губиме од Полска екипа, прошлава година го срушивме рекордот на клубот, па изгубивме од Џенова мислам (не ме фаќајте за збор) после 40 години, многу рекорди оборуваме а цело време течат некакви проекти.
Ништо чудно ако заредиме вакви резултати и во калчото, после незнам со што ќе се вади Дел Нери, ајде овде временски услови се во прашање.

Ништо од рекордот.:smir:

Зошто не ве даваат пренос на Канал5??
Простаци, место Јуве да го даваат они ми даваат некои зимски спортови. Скијање ваљда :):):):)

Зошто не ве даваат пренос на Канал5??
Простаци, место Јуве да го даваат они ми даваат некои зимски спортови. Скијање ваљда :):):):)

Не бе, Уметничко лизгање има.

Такво нешто е. А и лудите навивачи со 'Зеко Лопове' си лудуваат на -20. :nesvest:
tie navijaci se zverovi
napravija odlicno gostuvanje vo manchester :)

eve gi i sega cel natprevar peat i rasturaat

ali moze ke tepate sea od kornerot :)

--- надополнето ---

nema da bide fer ja mislam

--- надополнето ---

zavrsi
interesna utakmica pred se poradi terenot :D

neznam stvarno od kade da pocnam dali za vremeto, terenot,utakmicata, sudijata,KOMENTATOROT ahh plemeto :lut:!! Dovolno e ova

Јувее срам за Италјанскиот фудбал,да не можиш во 5 утакмици со второ и треторазредни екипи да победиш ниедна тоа е :kesa:

Јувее срам за Италјанскиот фудбал,да не можиш во 5 утакмици со второ и треторазредни екипи да победиш ниедна тоа е :kesa:

Милан уште поголем срам. Изгуби од тимот кој е срам за италијанскиот фудбал.

Голема работа ако не тепале и ако испаднале. Да е ЛШ да плачеме, ама за ова? Вреди ли?

kaj i da e ke ima italija tri pretstavnika u liga na sampioni za zal :(
a eden od najkrivite za toa e juventus

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom