Vetrence
...believe in yourself! :)
Нерешено ќе биде и оваа..![]()
Вчера пишав .. кој прочита прочита. и последниот со Сити би требало да биде мирољубиво реми.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нерешено ќе биде и оваа..![]()
kaj i da e ke ima italija tri pretstavnika u liga na sampioni za zal
a eden od najkrivite za toa e juventus
ne e taka be druzeМилан уште поголем срам. Изгуби од тимот кој е срам за италијанскиот фудбал.
Голема работа ако не тепале и ако испаднале. Да е ЛШ да плачеме, ама за ова? Вреди ли?
Милан уште поголем срам. Изгуби од тимот кој е срам за италијанскиот фудбал.
Голема работа ако не тепале и ако испаднале. Да е ЛШ да плачеме, ама за ова? Вреди ли?
ne e taka be druze
mnogu go potcenuvate liga evropa kupot
ne e bas tolku za nigde pak se zimaat pari se zimaat poeni za italija da gi zadrzi 4te pretstavnika vo liga na sampioni i taka natamu
baska i golema bruka e da ispadnis po grupi u grupa so salzburg i lech
se gleda deka lech ne e tolku slaba ekipa ali i deneska trebase da tepate mada i vremeto zaeba malce
ЈУВЕНТУС ДО КРАЈ Несупех е да отпаѓаме у раната фаза али тимот се гради и гради а и ги растуривме немавме среќа
Добро е, нема повреди. Она што ме нервира, ќе пишам по кој знае кој пат, се трошат премногу шанси. Еден убиец во 16 метри и ќе бидеме топ.
П.С. Уште има по некој разочаран пензионер што не може да си објасни како неговиот клуб го прими сув среде Милано :smir:
Тоа за собирање поени и за задржување на 4ри претставника италијанците сами го убија уште од 2006та така да нивна ќе биде вината ако таа привилегија ја загуби Италија и ничија друга. Жабарска проста работаne e taka be druze
mnogu go potcenuvate liga evropa kupot
ne e bas tolku za nigde pak se zimaat pari se zimaat poeni za italija da gi zadrzi 4te pretstavnika vo liga na sampioni i taka natamu
baska i golema bruka e da ispadnis po grupi u grupa so salzburg i lech
se gleda deka lech ne e tolku slaba ekipa ali i deneska trebase da tepate mada i vremeto zaeba malce
навивав за вас бе дебилче,доста се фали со победата во Милано 1-2 има реванш , лани беше 0-3 и 3-0 вкупно 6-0 за милан. Стрпи се во напролет па ке прајме муабет. А иначе навива за вас како италјански тим оти ке ми лапнат место германците .