US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Во колку часот играат Џоковиќ - Фиш, на livescore пишува 16:30, кое време е тоа по наше, 10:30 навечер? :wink:

Пишав и во фан клуб Новак Џоковиќ, ама тука се поголеми шансите некој да ми одговори :)
18.30 часот
Е сеа дали тогаш ќе играат точно во 18.30 не сум сигурен, зависи од предходниот меч на тој терен(ако уопште игра некој пред нив)..ама битно порано од 18.30 нема да започнат.

--- надополнето ---

:tv:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.888
Возниацки ја победи Шарапова во еден многу интересен дуел.. Браво за малата 100% сум сигурен дека во скоро време ќе го достигне првото место на WTA листата.. :).. btw. неможела ли покусо фустанче да си земе за турниров.. :):drk:

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
E сеа ми иде да се мавнам од некоја зграда озбилно. :)
Уплаќав сабајле и гледам Мареј-Вавринка 1:3 ми ја уплатија, а 16,5 беше квотата.:tapp:
Ја поправив, ја ставив 3:1 и паднав нормално.

A утре Фиш осеќам ќе го среди Џоковиќ.
Не да сеќаваш лошо :):)
Инаку еве го и Содерлинг со брејк во четвртиот сет и пред победа против Монтанес.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Не да сеќаваш лошо :):)
Инаку еве го и Содерлинг со брејк во четвртиот сет и пред победа против Монтанес.
Aбе остај, колку е непредвидлив во последниве месеци, а Фиш пред некоја недела го победи Федерер мислам и затоа на тоа се надевав. :)
Инаку Возниацки игра супер, како шо кажаа погоре многу брзо би требало прво место да биде.

GIS

Член од
21 октомври 2007
Мислења
881
Поени од реакции
154
Aбе остај, колку е непредвидлив во последниве месеци, а Фиш пред некоја недела го победи Федерер мислам и затоа на тоа се надевав. :)
Инаку Возниацки игра супер, како шо кажаа погоре многу брзо би требало прво место да биде.
?? Како што се сеќавам Фиш изгуби од Федерер..

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Федерер де тепаше, не Фиш. Фиш успеа да земе само сет.

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Браво браво за Возниацки,многу убав тенис за око прикажаа,ама со по три дупли го геим не можеш да ја добиеш Каролина,многу убава дефанзива прикажа девојчето...И за крај Роџ вс Мелцер како шлаг на тортата:D,го видовте ли оној т.н слајс смеч од основната линија како што го опиша коментаторот,едноставно преубаво и преелегантно:P

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
?? Како што се сеќавам Фиш изгуби од Федерер..
Фала на исправката. Сепак одлично го одигра тој турнир и затоа мислев дека и тука ќе стигне многу далеку.
За денес Скиавоне-Венус и Стосур-Клајстерс ќе биде доста интересно.

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Ако може да ми кажете точно време кога ќе почне Џоковиќ - Монфилс, пишува 8 Септември во 18:15, ама едно е пишано на livescore, по Македонско време друго се рачуна... па ако може некој нека напише... Фала однапред :)

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
Ако може да ми кажете точно време кога ќе почне Џоковиќ - Монфилс, пишува 8 Септември во 18:15, ама едно е пишано на livescore, по Македонско време друго се рачуна... па ако може некој нека напише... Фала однапред :)
Во 20:20 го пишува во билтен, значи пред тоа не почнува.
1,3 за Ноле 2,9 за Монфис се квотите.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.056
Поени од реакции
45.799
Види го ти Шноле. :)

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Aуу Новак со играта потсетува на најдобрите негови денови, многу добри поени, денес играше против ветерот, а не против Монфилс.
Во првиот сет тешко, но во следните два премногу лесно...3-0.

С

сашенко

Гостин
Растур систем...Е сега после овој меч се премислив за финалето.Сакам Надал Џокович да играат финале.А и реално мислам дека Федерер нема да може да се справи со ноле у ваква форма.Надал мислам дека нема да има некој посериозен проблем до финале и не се секирам за него.Ама Ноле Надал финале ке биде Дрим кам тру.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom