US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.742
Поени од реакции
18.490
Иначе браво и за Ноле, гледав само првите 2 сета и навистина играше ѕверски Џокович, стварно не знам кој комплекс го имаат овие нашите патриоти, ги гледам цело лето навиваат против Србите, без разлика дали на ватерполо, тенис, кошарка, фудбал... Џабе дркате на поразите на Србија, кога во сите од овие спортови што ги набројав неможеме ни да им се фатиме.. :smir:
Toa e заради форсирањето од страна на про - србски ориентираните форумиџии кои претеруваат или поточно го отекуваат со Србите во секој втор пост, иако одамна сум рекол дека од балканов со србите сме стварно најблизок и најпријателски народ. Значи кога некој постира знамиња и спамира на секоја тема каде што се инволвирани нашите соседи сакале или нејќеле со тек на време ти станува антипатично дури и ако си имал симпатии за нив ќе се свртиш против а ако ме разбираш. Значи уствари навивачите на Србија прават негативна атмосфера на некоја начин со тоа форсирање и спамирање така што потоа се навива против нив, ете ти ја вистинската причина ако некогаш се прашуваш абе како порано многу повеќе се подржуваше Србија кај нас а сега зборат против? се извинувам за офтопик.

П.С. Честито титула Надал, заслужено!

--- надополнето ---

Ко можеше победата на Новак во полуфинале да се припише на грешките на Федерер, зошто да не можи и оваа :)
Колку неизнудени грешки имаше Џокович а колку Федерер? нивото на играта на Џокович на овој натпревар беше за доста повисоко од она против Федерер ако не примети. Играше по сигурно и беше по агресивен. Оваа игра ја одржуваше се до крајот освем последните неколку гема каде што концентрацијата му попушти и Надал направи два брејка, нели тоа беше очигледно. Значи нијанса реши кога за само неколку минути Џокович изгуби концентрација, во тој дел од мечот Надал го играше најдобриот тенис на истиот. Ја подигна играта и не му дозволи на Ноле да земе уште еден сет. Ако ова не успеа да го уочиш и ако стварно мислиш дека Џокович може да го победи на Федерер кога е он во добра форма, и го спомнуваш него како причина за вадење дека Џокович правел грешки ти не си реален нити пак прав навивач, толку само ќе ти кажам :)

П.С. напиши на Youtube Cincinnati, Federer vs Djokovich.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Има некој видео од доделувањето на наградите кога Ноле му го зема чекот на Рафа :tv:

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.883
Ај едно кључче на темава.. (првиот пост е од мене, сакам и последниот да е) xD!!

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

Еден од најдобрите удари на УС Опен, заедно со ролингот на Надал против Вердаско....

Се читаме во АО

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Ај едно кључче на темава.. (првиот пост е од мене, сакам и последниот да е) xD!!
Зошто? Нема потреба, останува си темата за пастирање на инсерти и најдобрите моменти како членот над мене.
Е сега, не си ни ти тој што ке каже, ако се почне со оф-топици тогаш ке лете кључ.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom