US Open 2010 / August 30 - September 12

• Креатор на темата Креатор на темата ManUtdChampions
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Дај бе да живне темава а не само овој изгуби оној изгуби.Дај ставете некој ваш тип :icon_bigg

Jeбига голема е мотивацијата да се игра со тенисер како Родик, Федерер или некој друг од самиот врв, и јас таква иднина му прогнозирам на јуес опен :) ...па останува да видиме.

Tipsarevic izgubi 1-3 od Monfils, a so Roddick pomina, ahhhh zivite tvoi na site doma...

Незнам, ако пратиш тенис ќе ти беше јасно дека Типсаревиќ немаше ништо да направи против Монфилс...како што реков погоре мотивацијата е друга коа играш против Родик и кога играш против Монфилс +сигурно се задоволи со победата над Родик, не дека денес изигра лошо, но не беше толку добар за да го победи Монфилс кој е солиден тенисер.

Незнам, ако пратиш тенис ќе ти беше јасно дека Типсаревиќ немаше ништо да направи против Монфилс...како што реков погоре мотивацијата е друга коа играш против Родик и кога играш против Монфилс +сигурно се задоволи со победата над Родик, не дека денес изигра лошо, но не беше толку добар за да го победи Монфилс кој е солиден тенисер.

Znam, znam sto sakas da kazes, tuku mi e krivo sto me zaeba togas, a sea izgubi:toe:

Еееее знаев дека ќе тепа Симон.А јас пак го лупам вавринка плус гејмови :kesa:
Јас го ставив Симон на плус гемови а Вавринка чисто 1 :smir:.Ивановиќ-Клајстерс што ќе ја пишуваме ? :)

Клајстер е шампионка бе, уште сега го кажувам ова со сигурност.

Надал многу лесно помина со Симон, а Вавринка и Мареј се мачат многу, Мареј е во невоља интересен тенис гледајте!

со кој игра следна Федерер???или испадна нигде не го гледам???

Испадна Мареј :)

Wawrinka колку среќа има овој човек хаха. Денеска му беше денот стварно, заслужи да победи, фантастичен меч. Секоја чест.
Како оди радоследот сега?

хахаха не е испаднат ама за скоро ке испадне утре игра со Jürgen Melzer

Иснер игра со Јужни, не е лошо да се гледа и тоа. Тој Иснер го пратам откако го изигра оној, легендарниот натпревар. :) Има дивјачки сервис и игра агресивно на негова серва, но освен тоа, во се’ друго е сосема просечен тенисер.

E сеа ми иде да се мавнам од некоја зграда озбилно. :)
Уплаќав сабајле и гледам Мареј-Вавринка 1:3 ми ја уплатија, а 16,5 беше квотата.:tapp:
Ја поправив, ја ставив 3:1 и паднав нормално.

A утре Фиш осеќам ќе го среди Џоковиќ.

со кој игра следна Федерер???или испадна нигде не го гледам???

Испадна Мареј :)

Со Мелцер, во вторник во 2 и 15 наутро.
Иснер и Јужни одиграа одличен втор сет, Јужни водеше 5-2, за на крај да го изгуби на тај-брејк.

Ауууууууууу каков меч!!!!!!!!!!!Стосур-Дементиева,што прави девојкава лелее,секогаш и се случува истото на Еленкааа,слично, речиси пресликано од пред неколку недели кога играше против Возниацки.Има квалитет и физичка снага ама психички е ептен слаба.Сепак секоја чест за Стосур,прекрасен меч,немам зборови!!!:)
Вечер дерби на денот Возниацки вс Шарапова,конечно Возниацки ќе види што е стара школа:DИ како шлаг на тортата Роџ вс Мелцер:P

Во колку часот играат Џоковиќ - Фиш, на livescore пишува 16:30, кое време е тоа по наше, 10:30 навечер? :wink:

Пишав и во фан клуб Новак Џоковиќ, ама тука се поголеми шансите некој да ми одговори :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom