- Член од
- 18 декември 2009
- Мислења
- 6.125
- Поени од реакции
- 872
Soderling stigna do mnogu lesna pobeda od 6-2 6-3 6-3 vo setovi...
Jeбига голема е мотивацијата да се игра со тенисер како Родик, Федерер или некој друг од самиот врв, и јас таква иднина му прогнозирам на јуес опен ...па останува да видиме.
Незнам, ако пратиш тенис ќе ти беше јасно дека Типсаревиќ немаше ништо да направи против Монфилс...како што реков погоре мотивацијата е друга коа играш против Родик и кога играш против Монфилс +сигурно се задоволи со победата над Родик, не дека денес изигра лошо, но не беше толку добар за да го победи Монфилс кој е солиден тенисер.Tipsarevic izgubi 1-3 od Monfils, a so Roddick pomina, ahhhh zivite tvoi na site doma...
Znam, znam sto sakas da kazes, tuku mi e krivo sto me zaeba togas, a sea izgubiНезнам, ако пратиш тенис ќе ти беше јасно дека Типсаревиќ немаше ништо да направи против Монфилс...како што реков погоре мотивацијата е друга коа играш против Родик и кога играш против Монфилс +сигурно се задоволи со победата над Родик, не дека денес изигра лошо, но не беше толку добар за да го победи Монфилс кој е солиден тенисер.
Јас го ставив Симон на плус гемови а Вавринка чисто 1 :smir:.Ивановиќ-Клајстерс што ќе ја пишуваме ?Еееее знаев дека ќе тепа Симон.А јас пак го лупам вавринка плус гејмови :kesa:
Со Мелцер, во вторник во 2 и 15 наутро.со кој игра следна Федерер???или испадна нигде не го гледам???
Испадна Мареј