US Open 2010 / August 30 - September 12

Статус
Затворена за нови мислења.

jyvation

Пургер
Член од
4 ноември 2009
Мислења
2.156
Поени од реакции
2.755
Дај бе да живне темава а не само овој изгуби оној изгуби.Дај ставете некој ваш тип :icon_bigg

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Tipsarevic izgubi 1-3 od Monfils, a so Roddick pomina, ahhhh zivite tvoi na site doma...

Член од
14 март 2010
Мислења
16.939
Поени од реакции
16.238
Jeбига голема е мотивацијата да се игра со тенисер како Родик, Федерер или некој друг од самиот врв, и јас таква иднина му прогнозирам на јуес опен :) ...па останува да видиме.
Tipsarevic izgubi 1-3 od Monfils, a so Roddick pomina, ahhhh zivite tvoi na site doma...
Незнам, ако пратиш тенис ќе ти беше јасно дека Типсаревиќ немаше ништо да направи против Монфилс...како што реков погоре мотивацијата е друга коа играш против Родик и кога играш против Монфилс +сигурно се задоволи со победата над Родик, не дека денес изигра лошо, но не беше толку добар за да го победи Монфилс кој е солиден тенисер.

Член од
18 декември 2009
Мислења
6.125
Поени од реакции
872
Незнам, ако пратиш тенис ќе ти беше јасно дека Типсаревиќ немаше ништо да направи против Монфилс...како што реков погоре мотивацијата е друга коа играш против Родик и кога играш против Монфилс +сигурно се задоволи со победата над Родик, не дека денес изигра лошо, но не беше толку добар за да го победи Монфилс кој е солиден тенисер.
Znam, znam sto sakas da kazes, tuku mi e krivo sto me zaeba togas, a sea izgubi:toe:

Член од
1 март 2010
Мислења
7.888
Поени од реакции
14.440
Еееее знаев дека ќе тепа Симон.А јас пак го лупам вавринка плус гејмови :kesa:
Јас го ставив Симон на плус гемови а Вавринка чисто 1 :smir:.Ивановиќ-Клајстерс што ќе ја пишуваме ? :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Клајстер е шампионка бе, уште сега го кажувам ова со сигурност.

Надал многу лесно помина со Симон, а Вавринка и Мареј се мачат многу, Мареј е во невоља интересен тенис гледајте!

C R E S

Chelsea Fan!
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.515
Поени од реакции
1.266
со кој игра следна Федерер???или испадна нигде не го гледам???

Испадна Мареј :)

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.342
Поени од реакции
2.235
Wawrinka колку среќа има овој човек хаха. Денеска му беше денот стварно, заслужи да победи, фантастичен меч. Секоја чест.
Како оди радоследот сега?

Член од
5 јуни 2010
Мислења
114
Поени од реакции
13
хахаха не е испаднат ама за скоро ке испадне утре игра со Jürgen Melzer

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Иснер игра со Јужни, не е лошо да се гледа и тоа. Тој Иснер го пратам откако го изигра оној, легендарниот натпревар. :) Има дивјачки сервис и игра агресивно на негова серва, но освен тоа, во се’ друго е сосема просечен тенисер.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
E сеа ми иде да се мавнам од некоја зграда озбилно. :)
Уплаќав сабајле и гледам Мареј-Вавринка 1:3 ми ја уплатија, а 16,5 беше квотата.:tapp:
Ја поправив, ја ставив 3:1 и паднав нормално.

A утре Фиш осеќам ќе го среди Џоковиќ.

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
со кој игра следна Федерер???или испадна нигде не го гледам???

Испадна Мареј :)
Со Мелцер, во вторник во 2 и 15 наутро.
Иснер и Јужни одиграа одличен втор сет, Јужни водеше 5-2, за на крај да го изгуби на тај-брејк.

Ovce_Pole-9

^Tennis Lover^
Член од
12 декември 2008
Мислења
234
Поени од реакции
14
Ауууууууууу каков меч!!!!!!!!!!!Стосур-Дементиева,што прави девојкава лелее,секогаш и се случува истото на Еленкааа,слично, речиси пресликано од пред неколку недели кога играше против Возниацки.Има квалитет и физичка снага ама психички е ептен слаба.Сепак секоја чест за Стосур,прекрасен меч,немам зборови!!!:)
Вечер дерби на денот Возниацки вс Шарапова,конечно Возниацки ќе види што е стара школа:DИ како шлаг на тортата Роџ вс Мелцер:P

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Во колку часот играат Џоковиќ - Фиш, на livescore пишува 16:30, кое време е тоа по наше, 10:30 навечер? :wink:

Пишав и во фан клуб Новак Џоковиќ, ама тука се поголеми шансите некој да ми одговори :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom