Џенаро Гатузо
Pippo per Sempre
- Член од
- 3 јануари 2008
- Мислења
- 2.797
- Поени од реакции
- 38
Златна канта за играчиштето на интер БИАБИЈАНАНАИАНИА биабиани .
a koutinho?Златна канта за играчиштето на интер БИАБИЈАНАНАИАНИА биабиани .
Нема грешка. А може и Наталино ќе ја добие ако му го сметаат за трансфер од Примавера.a koutinho?
pa i milito e seriozen konkurent sega za sega
inaku koutinho ja zasluzuva sega za sega kantata ali moze da stane mnogu jako igraciste posto ima talent...eee kade se 22-3 godini koga ke ima
genoa nemala poslab timKaнта обично добиваат јаки инвестиции кои се покажале лошо во новата средина, а не играч кој дошол ко слободен или бил вратен во екипата ( ко Коутињо на пример, кој не ни беше доведен за да биде првотимец ала Мело лани или Кварезма пред 2 години ), Велосо на пример беше земен за 9м евра од Џенова а ништо не покажа до сега, дури и сопственикот на Џенова јавно го критикуваше пред некој ден, тој за мене у моментов е кандидат број 1 за оваа '' награда ''.
Џенова утнаа со тренерот ептен, форсираше лоша тактика и примаа глупи голови. Башка тој Даинели што им игра централно е дрво невидено, Ранокиа што ќе дојде од Интер иако е помлад од него може лекции да му држи. Кришито и Рафиња се исто солидни, само ти викам на почетокот од оваа сезона лоша формација играа затоа и тренерот го избркаа.genoa nemala poslab tim
ne znam so gi puvaa pred sezona
koj se be tie zasiluvanja...
moze vrede samo rafinha od tie
ali pokraj schalke...i golemite ekipi otide u genoa kojznae dali e tolku kvaliteten
inaku ne znam kako igra kaladze u genoa ako znae nekoj neka kaze me interesira bas
veloso=dupka
toni=dupka
pa cekaj be osven odbrana imaat nesto genoa?
:pos2::pos2::pos2:
Бљамбљањи новиот зидан,кутињо новиот Пато се се тоа ѕверови достојни за наградата :tv:Штета што мојот фаворит Биабијани -новиот Зидан нема да ја земе
Немам ништо да кажам од моја гледна точка но ги чекам да дојдат господинот Синдикат и Штрафценегер и да објаснат како тоа никогаш немало наместени натпревари во поголемите лиги а и во ЛШ:salut:Ме интересира што имате да кажете за наместениот натпревар Лече-Џенова ?