- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
Имало многу обиди арапи да влезат во некој клуб не успеало нема ни да успее ти гарантирам барем следниве сезони!ова испаѓа ти повеќе знаеш од мене за Рома.
Имало многу обиди арапи да влезат во некој клуб не успеало нема ни да успее ти гарантирам барем следниве сезони!ова испаѓа ти повеќе знаеш од мене за Рома.
А само јас да се правам најпаметен да користам Интер Јуве Милан??? Јее рајт...:nenene:Од една страна сака да биде смешен од друга не вика :шинтераши и биланези :tv:
е ај сеа иди удри му рачун
ми го скрши филмот таман почнав да дркам на арапитеИмало многу обиди арапи да влезат во некој клуб не успеало нема ни да успее ти гарантирам барем следниве сезони!
ааа немој немој,таман работа...терај си . башка за јуве посекси се надимаците...А само јас да се правам најпаметен да користам Интер Јуве Милан??? Јее рајт...:nenene:
Нека биде бе ја ти кажуем дека нема шанси па да видиме кој ќе биде во право :smir:ми го скрши филмот таман почнав да дркам на арапите
абе тенкчо како си ти толку сигурен за некој работи?? како што оди работата Рома ќе биде првата екипа која ќе го скрши мразот.
пу бе мајката ја нејќам да си иде Сенси подобро ги "свршуавме" работите со неа и ти самиот во еден од претходните постови спомназдравје боже треба да добиеме шеик за газда
ете со Бориело трансферот се сврши "преку ноќ"Росела ни кажа дека во однос за трансфер политиката на Рома и нејзините цели таа ќе "средила" работа и така испадна, таа и Берлускони ја "свршија" работата!!
ајде бе експерту нека биде по твое, само не ми враќај молим те:smir:Нека биде бе ја ти кажуем дека нема шанси па да видиме кој ќе биде во право :smir:
абе к*рва не ми ја спомнувајте веќе... но да додадам, оваа "трансфер политика" на Росела не успеа кај Морати за Бурдисо, човекот не сакаше услуга туку ќеш, абе пристоен човек, не како вашиот распуштеник, би го продал Милан за некоја добра дртла од 18 годинипу бе мајката ја нејќам да си иде Сенси подобро ги "свршуавме" работите со неа и ти самиот во еден од претходните постови спомна ете со Бориело трансферот се сврши "преку ноќ"
Црногорска работа:pos2:Мирко го мрзеше да трча.
Што пристоен човек бе погрд е од ноќта која ненормална ќе му даде на него,таков гнасен изрод не беше бил,ни ќе биде.оваа "трансфер политика" на Росела не успеа кај Морати за Бурдисо, човекот не сакаше услуга туку ќеш, абе пристоен човек, не како вашиот распуштеник, би го продал Милан за некоја добра дртла од 18 години
Само двајца играчи на Интер у најлошиот тим на неделата.
Матераци и Милито. Ја па мислим туе комотоно можеа да влеза уште Станковиќ и Киву!
Да, 24 фудбал објавија и тоа е сигурно хахаха.Се шалам брат ама има толку посигурни избори за заминувањето на касано од сампдорија и се искикса и од 24фудбал.мк стави линк и демек по ова сигурно значи заминува.Иначе ако иде гага се знае кај ке иде-кај интер циганите.Со пандев така напраиа еве и касано ке го земат слушај ми збор.Значи Касано дефинитивно си оди...баш ме интересира кој ке го пецне!
Гароне: Иднината на Касано не е во Сампдорија!
Од страниве за фудбал отварам само милан њус и 24 фудбал чат пат,и моментално наидов на ова,видов дека нема никој стаено нешто за Касано и го стаив,ако имаш подобар линк,слободно постирај го.Да, 24 фудбал објавија и тоа е сигурно хахаха.Се шалам брат ама има толку посигурни избори за заминувањето на касано од сампдорија и се искикса и од 24фудбал.мк стави линк и демек по ова сигурно значи заминува.Иначе ако иде гага се знае кај ке иде-кај интер циганите.Со пандев така напраиа еве и касано ке го земат слушај ми збор.