Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Од една страна сака да биде смешен од друга не вика :шинтераши и биланези :tv:
е ај сеа иди удри му рачун :)
А само јас да се правам најпаметен да користам Интер Јуве Милан??? Јее рајт...:nenene:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Имало многу обиди арапи да влезат во некој клуб не успеало нема ни да успее ти гарантирам барем следниве сезони!
ми го скрши филмот таман почнав да дркам на арапите:pos:

абе тенкчо како си ти толку сигурен за некој работи?? како што оди работата Рома ќе биде првата екипа која ќе го скрши мразот.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
А само јас да се правам најпаметен да користам Интер Јуве Милан??? Јее рајт...:nenene:
ааа немој немој,таман работа...терај си . :) башка за јуве посекси се надимаците... :)

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ми го скрши филмот таман почнав да дркам на арапите:pos:

абе тенкчо како си ти толку сигурен за некој работи?? како што оди работата Рома ќе биде првата екипа која ќе го скрши мразот.
Нека биде бе ја ти кажуем дека нема шанси па да видиме кој ќе биде во право :smir:

Stallion

Папион __ •°
Член од
13 септември 2010
Мислења
1.149
Поени од реакции
908
здравје боже треба да добиеме шеик за газда
пу бе мајката ја нејќам да си иде Сенси подобро ги "свршуавме" работите со неа и ти самиот во еден од претходните постови спомна
Росела ни кажа дека во однос за трансфер политиката на Рома и нејзините цели таа ќе "средила" работа и така испадна, таа и Берлускони ја "свршија" работата!!
ете со Бориело трансферот се сврши "преку ноќ" :pos: :pos: :pos:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Нека биде бе ја ти кажуем дека нема шанси па да видиме кој ќе биде во право :smir:
ајде бе експерту нека биде по твое, само не ми враќај молим те:smir:

--- надополнето ---

пу бе мајката ја нејќам да си иде Сенси подобро ги "свршуавме" работите со неа и ти самиот во еден од претходните постови спомна ете со Бориело трансферот се сврши "преку ноќ" :pos: :pos: :pos:
абе к*рва не ми ја спомнувајте веќе... но да додадам, оваа "трансфер политика" на Росела не успеа кај Морати за Бурдисо, човекот не сакаше услуга туку ќеш, абе пристоен човек, не како вашиот распуштеник, би го продал Милан за некоја добра дртла од 18 години:pos:

P

PewDiePie

Гостин
оваа "трансфер политика" на Росела не успеа кај Морати за Бурдисо, човекот не сакаше услуга туку ќеш, абе пристоен човек, не како вашиот распуштеник, би го продал Милан за некоја добра дртла од 18 години:pos:
Што пристоен човек бе погрд е од ноќта која ненормална ќе му даде на него,таков гнасен изрод не беше бил,ни ќе биде. :icon_lol:

П.С. Што да правиме ние кога имаме јебо од претседник,знае дека 18 годиншо е најслатко и си плеска и ќе си плеска што е најбитно ! :sekss::eek:jea:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.907
Поени од реакции
23.317
Само двајца играчи на Интер у најлошиот тим на неделата.

Матераци и Милито. Ја па мислим туе комотоно можеа да влеза уште Станковиќ и Киву!

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Само двајца играчи на Интер у најлошиот тим на неделата.

Матераци и Милито. Ја па мислим туе комотоно можеа да влеза уште Станковиќ и Киву!

Цел Интер - најлош тим на колото (колата!)

Крвта нивна циганска.

С

сашенко

Гостин
Значи Касано дефинитивно си оди...баш ме интересира кој ке го пецне!

Гароне: Иднината на Касано не е во Сампдорија!
Да, 24 фудбал објавија и тоа е сигурно хахаха.Се шалам брат ама има толку посигурни избори за заминувањето на касано од сампдорија и се искикса и од 24фудбал.мк стави линк и демек по ова сигурно значи заминува.Иначе ако иде гага се знае кај ке иде-кај интер циганите.Со пандев така напраиа еве и касано ке го земат слушај ми збор.

Ф

ФорцаМилан

Гостин
Да, 24 фудбал објавија и тоа е сигурно хахаха.Се шалам брат ама има толку посигурни избори за заминувањето на касано од сампдорија и се искикса и од 24фудбал.мк стави линк и демек по ова сигурно значи заминува.Иначе ако иде гага се знае кај ке иде-кај интер циганите.Со пандев така напраиа еве и касано ке го земат слушај ми збор.
Од страниве за фудбал отварам само милан њус и 24 фудбал чат пат,и моментално наидов на ова,видов дека нема никој стаено нешто за Касано и го стаив,ако имаш подобар линк,слободно постирај го.

2. Незнам,можеби,и така им треба таков играч.

Kajgana Shop

На врв Bottom