Serie A 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
фала богу пупоне...сега како што ни требаат пари за празниците добро ќе ни дојде да се опариме малце......и поздравија сенси од нас интерашите од форумот..речи му дека многу ја сакаме и дека повеќе ќе ја сакаме ако го даде Вучинич за приманлива понуда..со морати ќе ја договориме работата:tv:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
фала богу пупоне...сега како што ни требаат пари за празниците добро ќе ни дојде да се опариме малце......и поздравија сенси од нас интерашите од форумот..речи му дека многу ја сакаме и дека повеќе ќе ја сакаме ако го даде Вучинич за приманлива понуда..со морати ќе ја договориме работата:tv:

ааа Мирко не оди никаде! :) плус здравје боже треба да добиеме шеик за газда, па во Јануари на него кажете му дека го сакате :pos:

Член од
29 март 2007
Мислења
6.820
Поени од реакции
238
ааа Мирко не оди никаде! :) плус здравје боже треба да добиеме шеик за газда, па во Јануари на него кажете му дека го сакате :pos:
Не се надевај на Шеик во Италија никој арап нема да дојде!

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Малку сте подраниле со новогодишното расположение,поготово шинтерашите и биланезите,само до смешки ви е дојдено, ама кој последен се смее најслатко ќе се смее..
Лациоооо :baeh:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Море кај најде тој шеик од толку клубови Рома да ја купува..јас да бев на пример шеик ќе си го земев Торино како клуб и ќе се обидев со финансиите да му ја вратам старата слава на овој клуб..и да има уште едно мега градско дерби во Италија против Јувентус.....смао што во Италија тешко примаат странци во итмовите посебно арапи!

HULK

Black & White Fighter
Член од
12 август 2008
Мислења
1.897
Поени од реакции
1.212
Верувај ми Мирко не ви треба, кога осумнаесетгодишниот Соренсен го стави во џеб што да правиме муабет за поискусните дефанзивци :wink:

Boom Shaka Lakka

Silence!! .. I kill you!
Член од
29 август 2008
Мислења
10.922
Поени од реакции
8.798
Верувај ми Мирко не ви треба, кога осумнаесетгодишниот Соренсен го стави во џеб што да правиме муабет за поискусните дефанзивци :wink:
Мирко го мрзеше да трча.

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Малку сте подраниле со новогодишното расположение,поготово шинтерашите и биланезите,само до смешки ви е дојдено, ама кој последен се смее најслатко ќе се смее..
Лациоооо :baeh:
Зошто бе другар да не бидиме расположени...смеењето викаат го продолжува животот па ништо лошо ако се позафркаваме малце..што треба сега ние интерашите да правиме по вчерашинот пораз..да плачиме??..тоа е фудбалот ..денес едни ,утре други,други ден трети итн..поради тоа ја сакаме оваа игра...!

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мирко го мрзеше да трча.
Јас искрено мислам дека Вучинич ги има сите можни предиспозиции за да биде најдобра фудбалер воопшто во светот или па да биде рамо до рамо со Роналдо,Меси,Робен итн(сериозен сум)..едноставно човекот е ѕвер..брзина,дриблинг,осет за гол,за пас,силен шут,одлична контрола,добар преглед,универзалец,снајдителен,знае да шутка со глава...ЅВЕР..ама негова едниствена мана е тоа што е Црногорец..тој во случајот ми изгледа како неамбициозен човек и како курот да го боли дали рома ќе победи или ќе изгуби или па дали тој ќе изигра лошо или дали ќе го критикуваат медиумите,навивачите......многу мрзлив човек(истото мислење како за Вучинич го имам за Аршавин..двата играчи ако ги гледате се копија)

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Зошто бе другар да не бидиме расположени...смеењето викаат го продолжува животот па ништо лошо ако се позафркаваме малце..што треба сега ние интерашите да правиме по вчерашинот пораз..да плачиме??..тоа е фудбалот ..денес едни ,утре други,други ден трети итн..поради тоа ја сакаме оваа игра...!
Од една страна сака да биде смешен од друга не вика :шинтераши и биланези :tv:
е ај сеа иди удри му рачун :)

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Мирко го мрзеше да трча.
Јас искрено мислам дека Вучинич ги има сите можни предиспозиции за да биде најдобра фудбалер воопшто во светот или па да биде рамо до рамо со Роналдо,Меси,Робен итн(сериозен сум)..едноставно човекот е ѕвер..брзина,дриблинг,осет за гол,за пас,силен шут,одлична контрола,добар преглед,универзалец,снајдителен,знае да шутка со глава...ЅВЕР..ама негова едниствена мана е тоа што е Црногорец..тој во случајот ми изгледа како неамбициозен човек и како курот да го боли дали рома ќе победи или ќе изгуби или па дали тој ќе изигра лошо или дали ќе го критикуваат медиумите,навивачите......многу мрзлив човек(истото мислење како за Вучинич го имам за Аршавин..двата играчи ако ги гледате се копија)

Член од
15 март 2010
Мислења
5.868
Поени од реакции
6.380
Батка, виар он д сејм сајд он дис,споилерот шо го ставив,потврдува колку сум и јас сериозен :helou:....

Kajgana Shop

На врв Bottom