Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
А и не е исто кога од клупата на судијата ќе му викне Ферги, и кога ќе му викне Фелан . :)
Е да, тоа ќе е само хендикеп, нема да може да ги построи судиите ако нешто немаме поволен резултат...:P.

G

Gray Foxx

Гостин
fantomX напиша:
Почнувам да се загрижувам шо ги имам истите мисли ко тебе. Буквално истите.
Озбилно патетична е ждрепкава, коа ке ми текне дека сакав Реал да ни се падне и ни се паднаа коживе извитоперени со нарцисоидно педерастичните фанови. :lud:
Тоа ти е чувство како што го имаат сега Јапонците, ни имаат донирано 50 милиони у медицина, а ние вчера донација од 100 000 еури. Беда!

F

fantomX

Гостин
Озбилно патетична е ждрепкава, коа ке ми текне дека сакав Реал да ни се падне и ни се паднаа коживе извитоперени со нарцисоидно педерастичните фанови. :lud:
Тоа ти е чувство како што го имаат сега Јапонците, ни имаат донирано 50 милиони у медицина, а ние вчера донација од 100 000 еури. Беда!
Шо е бре то извитоперени? :toe:

Околу навивачиве, па шо знам, колку и да „сум“ нарцисоидно педерастичен сепак никогаш не би ми паднало на памет да си пукам сам в мозок шо би го направил кога би имал болно-арогантна ретардација од аматерска деформација.

Добро е да се знај дека Манчестер Јунајтед некогаш му донирал 50 милиони на Челзи.

G

Gray Foxx

Гостин
Шо е бре то извитоперени? :toe:

Околу навивачиве, па шо знам, колку и да „сум“ нарцисоидно педерастичен сепак никогаш не би ми паднало на памет да си пукам сам в мозок шо би го направил кога би имал болно-арогантна ретардација од аматерска деформација.

Добро е да се знај дека Манчестер Јунајтед некогаш му донирал 50 милиони на Челзи.
Не треба да ти падне на памет, тоа испаѓа од психата директно, не се размислува за тоа. Бламирање. Имаш многу примери такви на форумчево, само треба во дворот да си погледнеш. И признај дека Фергусон ти е фетиш. :sekss:
Ги имаш измешано брзините.
Челзи донираше 50 мил на Ливерпул. :icon_lol:

F

fantomX

Гостин
Не треба да ти падне на памет, тоа испаѓа од психата директно, не се размислува за тоа. Бламирање. Имаш многу примери такви на форумчево, само треба во дворот да си погледнеш. И признај дека Фергусон ти е фетиш. :sekss:
Ги имаш измешано брзините.
Челзи донираше 50 мил на Ливерпул. :icon_lol:
„испаѓање од психата“, „паѓање на памет“ - не гледам разлика.

Кој го спомна Фергусон?

Точно, донираше и пак нечинел. И онај шо е подобар од Меси им го пушти за џабе, и пак не чини. Епа јебига!

G

Gray Foxx

Гостин
„испаѓање од психата“, „паѓање на памет“ - не гледам разлика.

Кој го спомна Фергусон?

Точно, донираше и пак нечинел. И онај шо е подобар од Меси им го пушти за џабе, и пак не чини. Епа јебига!
Фетиш ти е. Го гледаш на клупата на Манчестер, скока, рипа, се буни на судии. А 69 години. Има муда повеќе во малото прсте отколку фаворизираното пиченце Тери шо има. Гледаш на теренот бедни платеници шо кур не ги боли за 8 годишната шампионска историја на Челзи, заминување на асистентот, хаварија во тимот, водење на политиката на клубот со стискање на копче, изнудување 50 мил за играч кој вреди 25 и тоа во јануарски преоден рок. Дебела свиња на клупа као шо би рекол ти шо е тотално незаинтересирана за случувањата на теренот. Итн итн итн....
Љубомориш, и тоа е болна љубомора над Манчестер Јунајтед за успехот на терен, за успехот надвор од терен, за организацијата, за структурата, за стадионот, за самата историја која тече низ Јунајтед. Патиш од фактот дека оние правите фанови шо не постојат од 2003 па наваму, што живееле за денот кога нивниот тим ке игра дома со Манчестер за да можат да одат да ги гледаат Бекам, Кин, Сколс, Јорк итн итн итн... знаат кој е кој во Англија. Знаат шо име е Манчестер Јунајтед, а што е Челзи...
И додај на тоа дека и не "фаворизираат" цело време и пак не можете да направите ништо освен две бедни победи над нас како тие ланските каде шт русинот прост остаил две нафтени полиња на пола федерација да стаат неспособен судија.
Болна арогантна ретардација од аматерска деформација- :icon_lol:. Фантомче бе моеш подобро од овоа?!?

F

fantomX

Гостин
Сето ова твое нешто да го наречам добива на смисла само ако е на некоја општа тема како ПЛ/ЛШ. И види „чудо“ - „случајно“ таму и е префрлено од фк Челзи! Џену, се надевам не си ти ова. Тој модератор шо го префрлил ова овде е форумска брука. Се е почнато заради жрепката во ЛШ , и последниов излив од лојните жлезди на Дено можи да му помини само на таква тема.
Никогаш нема да го оспорам еден од најголемите комерцијални брендови со крајно лицемерни карактеристики Манчестер Јунајтед. Со играчи кои најбезобразно, најарогантно и најагресивно се однесуваат на терен за да почнат да плачат ако некој им врати со таква мера. То никој не можи да го оспори. Е то дали некој љубомори на тоа, ти текнало некогаш во таа главата дрвена дека, шо знам, можеби ќе сум бил фан на Манчестер Јунајтед ако Фергусон ми бил фетиш и сум имал болна љубомора? Онака, да се спасам од вакви садомазохисти ко тебе со тоа шо сите да сме на една иста страна и да си играме садомазо секси игри обидувајќи се садистички да ги ебаваш другите фанови во мозок со тоа шо сам ќе го искиниш сопствениот мозок од еден болен мазохизам?
Па мислам, види ја бре реченицата: „оние правите фанови шо не постојат од 2003 па наваму, што живееле за денот кога нивниот тим ке игра дома со Манчестер за да можат да одат да ги гледаат Бекам, Кин, Сколс, Јорк итн итн итн... знаат кој е кој во Англија.“
Прав фан на Челзи да се радува на натпревар за да го гледа Руни? Па то е болка бе, не е радост. Знаат кој е кој во Англија, и јас знам точно, затоа шо фудбалското јавно мислење го прават еден куп ретардирани колумнисти - бивши „ѕвезди“ на Манчестер Јунајтед и Ливерпул кои од толку шо се одбираат сега можи само гомна да јадаат за медиуми додека фудбалскиот систем во англија е функционален колку едно големо ништо.

Еве си пак, садомазохист еден садомазохистички, колку пати наназад реков дека судиите никој не фаворизираат кога игра Манчестер Јунајтед, туку тешко можат да се носат со бессрамниот притисок од клупата како и од играчите на теренот + агресивната и безобразна игра - работи кои кога ќе дојдат во судир со не помалку агресивен тим на Челзи излегуваат од секоја контрола. То е психичка торута, но никој не се осмелува сериозно да го казни Фергусон. И јас разбирам зошто, пошто има еден тон негови газолижачи во британскиот фудбал. Разбирам и зошто е тоа, човекот е 30 години во бизнисот, 25 во Манчестер Јунајтед. Тоа шо е ваш болен проблем, е шо некој ко Челзи ви ги мати сметките. Само работата е шо Челзи и не вие толкав проблем колку шо можи да ви биди, барем не сега засега. То го знај и Фергусон, и зато се чудам од каде кај тебе оваа пореметеност околу Челзи.
Ова е цел твој проблем, знајш и од кого е кажано заради шо ќе пробаш да го извртиш, ама џабе ти е:
"It is born out of hypocrisy and fundamental insecurity.
"There have been two kids on the block for 12 years. Now there is suddenly a third kid threatening to be more successful. They don't like it."
"That is what this nonsense is about. They are trying to blow us off course, they are trying to blow us away from our plans and stop us winning.

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Никогаш нема да го оспорам еден од најголемите комерцијални брендови со крајно лицемерни карактеристики Манчестер Јунајтед. Со играчи кои најбезобразно, најарогантно и најагресивно се однесуваат на терен за да почнат да плачат ако некој им врати со таква мера. То никој не можи да го оспори.

Знаат кој е кој во Англија, и јас знам точно, затоа шо фудбалското јавно мислење го прават еден куп ретардирани колумнисти - бивши „ѕвезди“ на Манчестер Јунајтед и Ливерпул кои од толку шо се одбираат сега можи само гомна да јадаат за медиуми додека фудбалскиот систем во англија е функционален колку едно големо ништо.

...колку пати наназад реков дека судиите никој не фаворизираат кога игра Манчестер Јунајтед, туку тешко можат да се носат со бессрамниот притисок од клупата како и од играчите на теренот + агресивната и безобразна игра - работи кои кога ќе дојдат во судир со не помалку агресивен тим на Челзи излегуваат од секоја контрола. То е психичка торута, но никој не се осмелува сериозно да го казни Фергусон. И јас разбирам зошто, пошто има еден тон негови газолижачи во британскиот фудбал. Разбирам и зошто е тоа, човекот е 30 години во бизнисот, 25 во Манчестер Јунајтед. Тоа шо е ваш болен проблем, е шо некој ко Челзи ви ги мати сметките. Само работата е шо Челзи и не вие толкав проблем колку шо можи да ви биди, барем не сега засега.

"There have been two kids on the block for 12 years. Now there is suddenly a third kid threatening to be more successful. They don't like it."
"That is what this nonsense is about. They are trying to blow us off course, they are trying to blow us away from our plans and stop us winning.

Најбезобразно, најарогантно и најагресивно однесување на терен јас колку шо пратам има Челзи без конкуренција. Доволно е да се изгледа последниот дуел меѓу Челзи и Јунајтед и се ќе ти стане јасно. Челзи беше тој што плачеше нели Руни постигна гол за водство на Стемфорд, и одма почнаа пичиците да се бунат на секој брутален фаул над Нани (Иванович), Хернандес (Луиз), и многу други ретардирани стартови за кој не се покажа никаков картон. Ама не, не можат Челзи дома да губат, па и од првиот на табелата, нема да е интересна лигата со 18 бода предност нели, дај некој пенал нешто да се досуди или да се скрши некоја нога. Не успеа Иванович, ама Карагер "успеа" отпосле. И еве го Нани, пак е опоравен и тој Нани ќе го гледаат сите хејтери со пехарот на крај.

Шо да го казнат Фергусон? Колку сакаш да го казнат и зашто? Реков претходно и цела сезона да го банираат пак ќе освои на крај. Еве и вашиот дебел менаџер призна дека казната на Фергусон била превисока. За такви глупости го казнуваат, шо за други тренери не важи ова во никој случај, ама нели Ферги е фацата, најинтересниот кај медиумите, па ги критикувал судиите. А цела светска јавност гледа какви се уствари судиите во Англија, ама Ферги кажал нешто лошо...смешки.

Челзи не ни мати никакви сметки. Ако Манчестер е јак колку што треба да биде, нема никој да му ги мати сметките. Друг е проблемот, со вас антиманчестерците, се собрале фанови на Челзи, Арсенал и Ливерпул и плукаат по Манчестер. Не ми смета мене ова, јасно е зошто е така, како што кажа Дено, се знае кој е кој во Англија, се знае кој владее во деведесеттите па се до денес, 90 посто од титулите завршија кај Јунајтед, па јасни ми се мене сите тие работи од страна на хејтерите. Тоа се факти, а не ти како што викаш фудбалското јавно мислење го правеле куп ретардирани колумнисти - бивши "ѕвезди" на Јунајтед и Ливерпул. Сигурно луѓето не се толку глупави да читаат свашта па да се одлучуваат за кој да навиваат. Гледаат сите кој каков тим е, па гледаме кој колку фанови има нели.

А за ова последното може и овака нели? - Играме против најдобрите, пробуваме да бидеме нешто, да бидеме на врвот, ама кога нема да успееме, ние сме третото дете и не не сакаат. Сакаат да ни ги расипат плановите и да престанеме да победуваме. Демек толку е јак Челзи шо стално некои надворешни фактори го оспоруваат да победи. :smir:

G

Gray Foxx

Гостин
Сето ова твое нешто да го наречам добива на смисла само ако е на некоја општа тема како ПЛ/ЛШ. И види „чудо“ - „случајно“ таму и е префрлено од фк Челзи! Џену, се надевам не си ти ова. Тој модератор шо го префрлил ова овде е форумска брука. Се е почнато заради жрепката во ЛШ , и последниов излив од лојните жлезди на Дено можи да му помини само на таква тема.
Никогаш нема да го оспорам еден од најголемите комерцијални брендови со крајно лицемерни карактеристики Манчестер Јунајтед. Со играчи кои најбезобразно, најарогантно и најагресивно се однесуваат на терен за да почнат да плачат ако некој им врати со таква мера. То никој не можи да го оспори. Е то дали некој љубомори на тоа, ти текнало некогаш во таа главата дрвена дека, шо знам, можеби ќе сум бил фан на Манчестер Јунајтед ако Фергусон ми бил фетиш и сум имал болна љубомора? Онака, да се спасам од вакви садомазохисти ко тебе со тоа шо сите да сме на една иста страна и да си играме садомазо секси игри обидувајќи се садистички да ги ебаваш другите фанови во мозок со тоа шо сам ќе го искиниш сопствениот мозок од еден болен мазохизам?
Па мислам, види ја бре реченицата: „оние правите фанови шо не постојат од 2003 па наваму, што живееле за денот кога нивниот тим ке игра дома со Манчестер за да можат да одат да ги гледаат Бекам, Кин, Сколс, Јорк итн итн итн... знаат кој е кој во Англија.“
Прав фан на Челзи да се радува на натпревар за да го гледа Руни? Па то е болка бе, не е радост. Знаат кој е кој во Англија, и јас знам точно, затоа шо фудбалското јавно мислење го прават еден куп ретардирани колумнисти - бивши „ѕвезди“ на Манчестер Јунајтед и Ливерпул кои од толку шо се одбираат сега можи само гомна да јадаат за медиуми додека фудбалскиот систем во англија е функционален колку едно големо ништо.

Еве си пак, садомазохист еден садомазохистички, колку пати наназад реков дека судиите никој не фаворизираат кога игра Манчестер Јунајтед, туку тешко можат да се носат со бессрамниот притисок од клупата како и од играчите на теренот + агресивната и безобразна игра - работи кои кога ќе дојдат во судир со не помалку агресивен тим на Челзи излегуваат од секоја контрола. То е психичка торута, но никој не се осмелува сериозно да го казни Фергусон. И јас разбирам зошто, пошто има еден тон негови газолижачи во британскиот фудбал. Разбирам и зошто е тоа, човекот е 30 години во бизнисот, 25 во Манчестер Јунајтед. Тоа шо е ваш болен проблем, е шо некој ко Челзи ви ги мати сметките. Само работата е шо Челзи и не вие толкав проблем колку шо можи да ви биди, барем не сега засега. То го знај и Фергусон, и зато се чудам од каде кај тебе оваа пореметеност околу Челзи.
Ова е цел твој проблем, знајш и од кого е кажано заради шо ќе пробаш да го извртиш, ама џабе ти е:
И повторно ја доживеав бедата фан на Челзи да ми вика дека мојот клуб е полн со играчи кои најбезобразно, најарогантно и најагресивно се однесуваат на терен за да почнат да плачат ако некој им врати со таква мера. И бидејќи нејкам да минам низ буквално губење време садомазохистички :icon_bigg да ти се изјаснувам и поштено ке ја напуштам "дискусијава".
Значи ова блуљатинава погоре полна со комплекси доаѓа од човек кој навива за Челзи.
Еве го Џон Тери кој го бараше? Ejjj empty head па вие лиљавиве не биле Манчестер?!? :icon_lol:

A

apidrone

Гостин
Deno^, не заборавај, Тери доби само жолт картон од „навивачот“ на Манчестер Јунајтед!

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Не реков дека не бил казнет,видеово е одговор на идиотов што пишал - Најбезобразно, најарогантно и најагресивно однесување на терен јас колку шо пратам има Челзи без конкуренција - :tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom